Yvette, 63 jr., Utrecht

Reislustige vrouw, avontuurlijk, veel van de wereld gezien. Yvette komt uit een 'goed nest' waar waarden en normen vanzelfsprekend zijn. Internationale achtergrond, familievakantiehuis in Zwitserland waar ze graag gebruik van maakt. Universitair opgeleid, werkt deels in loondienst, deels in haar eigen praktijk.

Vrouwelijk, charmant, slank, aantrekkelijk, sportief/klassiek, van jeans tot mantelpak! Sociaal, voelt zich snel comfortabel. Communicatief sterk, aanwezig als het zo uitkomt maar kan ook rustig op de achtergrond blijven, observeren.

Yvette is pittig, open, eerlijk, houdt niet van ‘gezeur’, haar glas is halfvol. Aanpakker, wil op mensen kunnen bouwen en hun kunnen vertrouwen, eerlijkheid is belangrijk. Ze is flexibel, heel zelfstandig maar geen solist; een goede teamplayer.

Graag actief, wandelen. Vroeger tennis, paarden. Altijd bezig, maatschappelijk betrokken. Muziek, kunst, cultuur, literatuur. Goede buur, betrokken en verzorgend. Attente gastvrouw. Liefhebber van goed eten, lekker koken. Geniet van een goed glas wijn en soms een sigaret.

Vreselijk lieve moeder, heeft haar zoon voornamelijk alleen grootgebracht, hechte band.

Bewoont een sfeervol jaren ’30 huis. Haar huis is een warm thuis, een interieur met veel mooie spullen waar een verhaal aan zit, daar komt ze tot rust. Yvette gaat graag naar buiten, de natuur in. De bossen, het strand, de Zwitserse bergen, wandelen… dat is haar retraite.

Haar nieuwe levenspartner is een karaktervolle, slimme, ontwikkelde man met niveau. Leven emotioneel en financieel op orde. Heeft de wereld gezien en geleefd, zijn lessen geleerd en heeft een open mind. Ambitie, levenslust, humor, normen en waarden. Geeft en neemt ruimte. Sterk en lief.

Yvette is op zoek naar een warme, gelijkwaardige relatie. Waarin inhoud, communicatie, verbinden, samen activiteiten ondernemen en vooral samen genieten, de pijlers zijn van het leven.

 

 

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×