Man zoekt vrouw

Man zoekt vrouw

Ben jij een man tussen 40 en 75 jaar en op zoek naar een leuke vrouw?

Toekomst Relatiebemiddeling is een bureau met een groot aanbod aan leuke dames die hun leven goed op orde hebben en op zoek zijn naar een fijne relatie.

Omdat wij alle cliënten persoonlijk kennen is de slagingskans heel groot

Wil je niet langer alleen zijn?
Heeft het internet daten jou niets opgeleverd?
Heb je je leven op orde maar mis je die ene lieve, speciale vrouw?

Dan hebben wij de perfecte vrouw voor jou.

Toekomst persoonlijke relatiebemiddeling is een uitstekende manier om de vrouw van je dromen te vinden

Staan er op de datingsites veel meer mannen dan vrouwen? Bij ons persoonlijke relatiebemiddelingsbureau Toekomst staan genoeg leuke, mooie, zelfstandige dames ingeschreven die allemaal op zoek zijn naar die ene leuke man.

De meeste heren met een MBO/HBO/WO achtergrond krijgen binnen twee weken de eerste date aangeboden, waarbij de profielen en achtergronden goed bij elkaar aansluiten.

Bij Toekomst Relatiebemiddeling staan vrouwen ingeschreven in alle soorten, maten en leeftijden. Wij hebben vrouwelijke leden tussen de 40 en 75 jaar oud. Actieve, sprankelende vrouwen, mooie, charmante dames, vrouwen met of zonder kinderen, dames die graag reizen, vrouwen die houden van het buitenleven, rustige vrouwen maar ook extraverte dames. Eén ding hebben deze vrouwen gemeen: ze hebben hun leven goed op orde en zijn op zoek naar een relatie!

Je bent een man, je bent het internet daten beu en je zoek nu een vrouw die echt bij je past?

Wij kennen al onze leden persoonlijk. Wij bezoeken iedereen in hun eigen huis en nemen de tijd om je te leren kennen. Wij maken een persoonlijke profielschets van je en selecteren aan de hand van het complete beeld dat we van iemand hebben, een mogelijk nieuwe partner voor je. Onze persoonlijk aanpak is bewezen effectief; wij hebben dan ook een hoog slagingspercentage.

Het is nooit te laat voor een nieuw begin

Christian: “Het internet daten was ik inmiddels helemaal beu. Bij Toekomst Relatie voel je dat het om jóu gaat. Paula heeft echt aandacht voor je verhaal. Inmiddels heb ik kennisgemaakt met Michelle. Wat een mooie, lieve vrouw met een heerlijke lach. We zijn nu al verschillende keren samen op pad geweest en de band wordt alleen maar sterker. Ik zie de toekomst voor ons samen zonnig in!”

Veel mensen vinden het een grote stap om ons bellen. Velen zeggen achteraf: ‘Had ik het maar eerder gedaan.’

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.