Gratis kennismaking

Hans Gierking

Single Coach

Singlecoach Hans Gierkink, 1966

Ik begeleid de cliënten van Toekomstrelatie om weer optimaal klaar te zijn voor het daten en een relatie. Misschien ben je de fijne kneepjes van het daten een beetje kwijt na een lange relatie? Misschien heb je nog wat minder zelfvertrouwen als het om daten gaat? Of wil die ander telkens niet verder als jij wel wilt of andersom? Dan kan ik je een flinke stap verder helpen zodat de kans op die fijne relatie nog groter wordt.

Als ervaringsdeskundige zelf ook de nodige hobbels overwonnen

Ik was in het verleden erg verlegen en bepaald geen ster in daten. Soms wilde ik ook veel te snel of twijfelde ik enorm, waardoor ik de ander afstootte. Om een fijne passende relatie te krijgen heb ik flink aan mezelf moeten werken. Dat heeft me vele jaren gekost. Daardoor weet ik hoe moeilijk het is om jezelf en je patronen te veranderen. Uiteindelijk is het me gelukt waardoor ik nu al weer vele jaren gelukkig getrouwd ben.

Een fijne relatie krijgen kan veel sneller en fijner met wat goede begeleiding

Ik ben altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat te maken heeft met het aangaan van een fijne liefdevolle relatie. Ik sprak er veel over met (single) vrienden en vriendinnen en herkende veel van hun worstelingen. Op een bepaald moment dacht ik: “dat moet toch veel beter en sneller kunnen dan hoe ik het destijds aanpakte en zij nu doen!” Ik ben toen een gedegen beroepsopleiding als coach gaan doen en heb alles gelezen en bestudeerd wat maar relevant was op het gebied van het aangaan van relaties.

Ik word heel blij van een cliënt die een fijne relatie krijgt

Ruim 10 jaar geleden ben ik samen met Meinou Singlecoaching.nl gestart. Ik geniet enorm als ik mensen zie groeien en ze vervolgens in een liefdevolle duurzame relatie terecht komen. Bij 70% van de mensen die bij me komt lukt dat en in combinatie met relatiebemiddeling ligt dat percentage nog hoger. Dat maakt me heel blij. Regelmatig krijg ik leuke berichten als cliënten gaan trouwen of zwanger zijn.

Ik vertel je wat andere mannen achterhouden…

Mensen komen naar me toe omdat ik niet alleen warm en begripvol ben, maar ook nuchter en heel praktisch. Het moet uiteindelijk wel tot een relatie leiden. Ik ben een man, denk als een man, begrijp hoe andere mannen denken en vertel je wat andere mannen achterhouden. Ik weet goed en snel de vinger op de zere plek te leggen. Ook ben ik eerlijk, ik zeg in een veilige sfeer, oprecht om je te helpen, waar het op staat.

Aan jezelf werken kan je veel opleveren

Kortom: ik heb ervaren dat als het allemaal niet loopt zoals je wilt, je er veel aan kunt doen. Inmiddels hebben ook vele cliënten dat ervaren. Aan jezelf werken kan ook jou heel veel opleveren. Hopelijk gaan we binnenkort samen aan de slag.

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via ons hebben gevonden

Bekijk meer

Hallo Michaela. Ellen en ik hebben meermaals uitgebreid tijd met elkaar gedeeld en doorgebracht en…

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×