Gratis kennismaking

Meinou Lambeck

Single Coach

Ik ben Meinou Lambeck (1970), singlecoach en psycholoog. Ik coach al vele jaren singles die op zoek zijn naar een leuke, passende relatie. En gelukkig met veel resultaat! Ook voor Toekomstrelatie begeleid ik cliënten die zich weer op de datingmarkt begeven. Heb jij praktische handvatten nodig om je dates succesvoller te maken? Of moeten we een stapje dieper? Alles is mogelijk: aansluiten bij jou als persoon staat centraal.

Mijn aanpak: in één gesprek kunnen we veel bereiken

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken, empathisch, analytisch en met humor. Mijn cliënten noemen dat ik ze gauw aanvoel en begrijp, en zo snel tot de kern kom. In één gesprek kunnen we al heel wat bereiken! Ik kan mijn psychologische kennis inzetten als je bijvoorbeeld merkt dat je last hebt van thema’s als (zelf)vertrouwen of (bindings- of verlatings)angst. Tegelijkertijd kan ik ook heel praktisch aan de gang als je vooral vaardigheden aan wilt leren of even over een drempel moet worden geholpen. Ik geef niets voor niets ook flirt- en date workshops!

Mijn ervaring als single

Mijn eigen ervaring als single heeft mij gedreven om mijn kennis en ervaring als psycholoog en coach op dit vlak in te zetten. Mijn ervaring is dat het heel bepalend is als je graag een leuke relatie wilt, maar dat maar niet wil lukken. Ook ikzelf ben daar in het verleden tegenaan gelopen. Na een lange relatie ben ik een paar keer in een – achteraf gezien – niet passende relatie gestapt.

Ik ben gaan nadenken over mijn eigen aandeel daarin en heb aan den lijve ondervonden dat je je – ook als het om de liefde gaat – wel degelijk kan ontwikkelen en dingen succesvoller kan aanpakken. Onder andere door goede keuzes te maken. Maar ook door het daten nét wat anders aan te pakken. Bij mij heeft dat geresulteerd in een leuke, fijne relatie. En ik weet dat als ik het kan, jij het ook kan.

Ervaring als coach

Naast mijn universitaire opleiding psychologie heb ik veel aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder psychodrama, provocatief coachen en systemisch werken. Na jaren als coach en trainer te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, ben ik in 2010 mijn eigen bedrijf gestart als singlecoach. Samen met Hans Gierkink begeleid ik singles individueel en in groepen naar een passende, succesvolle en duurzame relatie. 70% van de singles die bij ons begeleiding zoeken komen na een coachingstraject in een leuke relatie terecht. Gelukkig, want ik doe dit werk met ziel en zaligheid en vind het heerlijk als iemand het geluk weer vindt.

Wil je bij mij aan de slag?

In mijn kantoor in Utrecht kunnen we meteen aan de slag met jouw vraag. Na een korte kennismaking maken we samen een inschatting van wat jou het meeste oplevert en gaan we gelijk aan het werk. Misschien gaan we aan de slag met het vergroten van vertrouwen, of moet je nog een hobbel overwinnen. Maar het kan ook zijn dat we wat praktisch kijken naar hoe jij je dates nog beter kan aanpakken. Zodat jij jezelf lekker en op je gemak voelt, maar ook de ander een positief beeld krijgt. Je gaat in ieder geval met een paar nieuwe inzichten en concrete adviezen naar huis!

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via ons hebben gevonden

Bekijk meer

Hi Paula, Na een aantal afspraken vandaag een hele dag weggeweest met Roy, dagje Maastricht.…

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×