Ontmoet veilig je nieuwe partner! Geen internetdating maar een persoonlijke ontmoeting. Benieuwd?

Je bent in de leeftijd van 35 tot 75 jaar, gescheiden, weduwe of weduwnaar, je wilt een nieuwe partner, een duurzame relatie met iemand die echt bij je past.

Het is niet makkelijk om een nieuwe partner te vinden. Je hebt je vaste vriendenkring, je collega’s, je familie maar daar zit jouw nieuwe partner niet bij. Het is een cliché… maar die leuke prins(es) op het witte paard belt niet zomaar bij je aan.

Net als bij het zoeken naar een nieuwe baan of een nieuw huis geldt ook voor een nieuwe relatie: een nieuwe partner vinden – dat moet je op de juiste manier aanpakken.

Een nieuwe partner vinden met Toekomst Relatiebemiddeling, de specialist voor persoonlijke relatiebemiddeling in Brabant, Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland, Limburg, Overijssel, Utrecht, Drenthe, Friesland en Groningen in de leeftijd van 35 tot 75 jaar.

Bij Toekomst Relatiebemiddeling kennen we onze cliënten persoonlijk, wij bezoeken je thuis, praten over jouw wensen, waarden en normen en de partner profielen kloppen ook volledig. Wij zoeken een perfecte date voor je, houden contact, adviseren, staan voor jouw vragen klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met de juiste mensen aan elkaar te “koppelen”, het ontstaan van een duurzame relatie en met de valkuilen die je kan tegenkomen tijdens de zoektocht naar je nieuwe partner.

Je wilt een betrouwbare, nieuwe partner ontmoeten, iemand die echt bij je past, dezelfde dingen leuk vindt en die jou begrijpt.

Ook onze cliënt Bas moest even overtuigd worden, maar hij besefte goed dat hij niet voor niets naar een relatiebemiddelingsbureau was gestapt: nu was het tijd om door te zetten!

Laten we kennismaken met Bas: 62 jaar, succesvolle ondernemer, weduwnaar uit Eindhoven. Internet daten heeft hem heel wat narigheid gebracht en niets opgeleverd. Hij had behoefte aan leuke date met een vrouw die echt goed bij hem past. Met hem samen maakten wij een persoonlijk profiel en bespraken wij zijn partnerwensen zodat wij voor hem een passende date konden vinden.

Bas aan het woord over de zoektocht naar zijn nieuwe partner
“Ik wilde niet nog een jaar alleen doorbrengen. Met online datingsites was ik inmiddels definitief klaar. Een vriend heeft me de persoonlijke bemiddeling van Toekomst Relatiebemiddeling aanbevolen. Het eerste gesprek vond ik prettig en professioneel. Paula, mijn consulente, kwam bij mij thuis en ik heb samen met haar goed kunnen bepalen wat ik eigenlijk zoek. In oktober werd ik voorgesteld aan Ingrid, de chemie was er meteen, ik vond haar ontzettend leuk. Wij doen veel leuke dingen samen maar geven elkaar ook de gezonde dosis vrijheid.”

 

Wil je graag een nieuwe partner of ken je iemand die dat wil? Omdat wij onze cliënten goed en persoonlijk kennen, zijn de matches snel succesvol!

 

Ja, ik wil een nieuwe partner!

Maar hoe pak ik het aan?

  • stop met het vruchteloze internet daten
  • bedenk wat jouw wensen zijn
  • neem zelf het heft in handen
  • schakel de persoonlijke bemiddeling in van Toekomst Relatiebemiddeling
  • vind eindelijk je nieuwe partner

Bel 040 218 0554 of mail naar info@toekomstrelatie.nl voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en vind je nieuwe partner!

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×