Nieuwe relatie weduwe/weduwnaar

Nieuwe relatie weduwe/weduwnaar, Toekomst Relatiebemiddeling helpt

Relatiebemiddeling voor weduwe/weduwnaar op zoek naar een nieuwe relatie. Geen internetdating maar betrouwbare ontmoetingen. Wil je graag een nieuwe partner, een maatje?

Toekomst Relatiebemiddeling begrijpt de behoefte aan nieuwe relatie van weduwe/weduwnaar.

Wat gebeurt er als je door het overlijden van je partner onverwachts alleen komt te staan? Plotseling wordt alles veel moeilijker. Met z’n tweeën ging je overal gemakkelijk heen, samen met een bevriend echtpaar op stap, lekker fietsen en bij elkaar op visite. Maar alleen voel je je vaak toch bezwaard, teveel en minder op je gemak.

Eerst komt de periode van rouw en moet je niet dénken aan een nieuwe relatie.
Maar na een tijdje is het heel begrijpelijk dat je niet langer alleen wilt blijven. De stilte als je thuis komt, alleen eten en alleen op de bank voor de TV. Misschien heb je twijfels maar stiekem weet je dat je overleden partner het zeker zou willen dat je niet alleen blijft. Je wilt weer de zon in je leven zien schijnen, warmte voelen, samen op stap, samen genieten van de kleine geluksmomenten!

Maar hoe moet je verder als weduwe/weduwnaar? Waar vind je een nieuwe relatie?

Relatiebureau Toekomst Relatiebemiddeling biedt uitkomst. Via ons ontmoet je betrouwbare mensen, iemand die vaak in dezelfde situatie zit als jij, die jou begrijpt en net als jij weer leuke dingen wil gaan ondernemen.

Is een nieuwe relatie vinden via Toekomst Relatiebemiddeling weduwe/weduwnaar iets voor jou?

Toekomst Relatiebemiddeling voor weduwe / weduwnaar houdt altijd rekening met jouw situatie. Wat heb je allemaal in het leven meegemaakt, en hoe was je partner, hoe lang ben je al alleen, wonen de kinderen in de buurt? Wie zou je gelukkig kunnen maken, wat zoek je in een partner en wat voor soort relatie wil je? Daarnaast komen er natuurlijk karakter, interesses en levensloop aan de orde.

Wij bezoeken onze cliënten thuis, je voelt je prettiger in je eigen omgeving en bij een kopje koffie gaan we op een rustige manier kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voordelen van Toekomst Relatiebemiddeling voor weduwe/weduwnaar

  • Je wilt een betrouwbare partner die zijn/haar leven op orde heeft
  • Je wilt een partner ontmoeten die echt bij je past, dezelfde dingen leuk vindt, jou begrijpt
  • Je wilt je eigen consulente die je begeleidt en die je altijd om advies kunt vragen

Toekomst Relatiebemiddeling is specialist in het vinden van een nieuwe partner/relatie voor senioren, weduwen, weduwnaars en kent een hoog slagingspercentage: velen van de bij ons ingeschreven alleenstaanden vinden via ons nieuw geluk. Of het nu gaat om een maatje of een relatie. Niemand wil alleen zijn. Onze consulenten zijn deskundig en hebben veel ervaring met het succesvol samenbrengen van mensen tussen 40 en 75 jaar.

Veel alleenstaanden vinden het een grote stap om ons te benaderen. Maar wil je echt graag een nieuwe partner/maatje vinden? Dan helpt het misschien om te weten dat mensen later vaak zeggen: had ik het maar eerder gedaan.

Een van onze cliënten vertelde onlangs dat hij ruim een 1/2 jaar met onze advertentie heeft rondgelopen. Toch heeft hij gelukkig de moed gehad om ons te bellen. En nu? Deze man is nu zo gelukkig dat hij zijn partner, binnen twee maanden, gevonden heeft!

Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: 040 218 05 54 of mail naar info@toekomstrelatie.nl.

Met z'n tweeën is het leven vele malen leuker!