Weduwe of weduwnaar en op zoek naar een nieuwe partner?

Als weduwe of weduwnaar heb je een zware periode achter de rug. Het is dan ook zeker niet makkelijk om de draad weer op te pakken en verder te gaan, maar na een tijd van alleen zijn verdien ook jij het om je geluk weer met iemand te kunnen delen.

Met z’n tweeën er weer samen op uit kunnen, dat is uiteindelijk leuker dan alleen. Samen lekker fietsen en bij elkaar op visite of met een bevriend echtpaar op stap. Wanneer je als weduwe of weduwnaar op zoek bent naar een nieuwe relatie is Toekomstrelatie dé relatiebemiddelaar om jou op persoonlijk niveau een handje te helpen bij je zoektocht. Wij zorgen ervoor dat er een match wordt gemaakt met een leuke persoonlijkheid die goed bij je past. En dat op een betrouwbare en discrete manier.

Als weduwe op zoek naar een weduwnaar

De stilte als je thuiskomt, alleen eten en alleen op de bank voor de TV. Misschien heb je twijfels, maar stiekem weet je dat je overleden partner zeker zou willen dat je niet alleen blijft. Je wilt graag weer de zon in je leven voelen, samen op stap, samen genieten van de kleine geluksmomenten!

Je wilt als weduwe niet alleen een partner vinden die bij je past, maar ook iemand die jouw situatie begrijpt zodat je samen een nieuwe toekomst kunt opbouwen. Een weduwe of weduwnaar heeft hetzelfde meegemaakt als jij en begrijpt daardoor het verlies dat je hebt ervaren.

Hoe vind ik als weduwe/weduwnaar een nieuwe relatie?

Je wilt graag verder, maar weet niet hoe je de juiste partner kunt vinden. Relatiebureau Toekomstrelatie biedt uitkomst en vindt voor jou een nieuwe partner die goed bij je past. Wij houden altijd rekening met jouw situatie. Wat heb je allemaal meegemaakt in het leven? Hoe was je partner? Hoe lang ben je al alleen en wonen je kinderen in de buurt? Wat voor persoon zou jou gelukkig kunnen maken? Wat zoek je in een partner en wat voor soort relatie wil je? Daarnaast zijn natuurlijk karakter, interesses en levensloop van belang.

Wij bezoeken je thuis, zodat je in je eigen omgeving bent waarin jij je prettig voelt. Met een kopje koffie gaan we op een rustige manier kijken wat wij voor jou kunnen betekenen en luisteren naar jouw verhaal.

Voordelen van Toekomstrelatie voor weduwe/weduwnaar

Toekomst Relatiebemiddeling is gespecialiseerd in het vinden van een nieuwe relatie voor senioren, weduwen en weduwnaars en kent een hoog slagingspercentage. Veel alleenstaanden gingen je al voor en vonden via ons nieuw geluk. Of het nu gaat om een maatje of een relatie: niemand verdient het om alleen blijven.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Wij vinden een partner die écht bij je past en begrip heeft voor jouw situatie
  • Wij vinden een betrouwbare partner die zijn/haar leven op orde heeft
  • Bij Toekomstrelatie heb je een eigen consulente die je begeleidt en die je altijd om persoonlijk advies kunt vragen

Durf jij de stap richting een nieuwe liefde te zetten?

Veel alleenstaanden vinden het een grote stap om ons te benaderen. Maar wil je echt graag een nieuwe partner vinden? Dan helpt het misschien om te weten dat mensen later vaak zeggen: “Had ik het maar eerder gedaan.”

Neem via het formulier in de rechter kolom contact op zodat we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in kunnen plannen.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×