Vind veilig je nieuwe relatie! Niet op internet, ga hem/haar persoonlijk ontmoeten, dat werkt

Je bent in de leeftijd van 40 tot 75 jaar, gescheiden, weduwe of weduwnaar, je wilt een nieuwe relatie, een partner die echt bij je past

De meeste alleenstaanden willen niet alleen blijven en willen graag een nieuwe relatie. Het leven met z'n tweeën is immers vele malen leuker. Maar hoe ontmoet je nu iemand die echt bij je past?

“Een nieuw relatie, dat moet toch vanzelf gaan?” Voor enkele miljoenen alleenstaanden gaat dit helaas niet op; ze blijven te lang ongewild zonder partner. En internet daten? Ik hoor je al roepen: “Nee, daar heb ik inmiddels genoeg slechte ervaringen mee opgedaan, is echt niets voor mij!”

Toekomst Relatiebemiddeling biedt uitkomst. Op een fijne, persoonlijke en doeltreffende manier zoeken we voor jou de nieuwe relatie die je weer gelukkig gaat maken, een partner die echt bij je past.

Een nieuwe relatie dankzij Toekomst Relatiebemiddeling, de specialist voor persoonlijke relatiebemiddeling in Brabant en omliggende regio’s, in de leeftijd van 40 tot 75 jaar.

Bij ons relatiebemiddelingsbureau wordt rekening gehouden met jouw situatie. Ben je al getrouwd geweest, zijn er bijzonderheden, heb je kinderen, wat zijn jouw waarden en normen? En natuurlijk komen jouw partnerwensen, karakter, interesses en levensloop aan de orde. Wij bezoeken je thuis, je voelt je op je gemak in je eigen woonomgeving en je huis vertelt veel over hoe je bent. Wij zoeken een perfecte date voor je, houden contact, adviseren, staan voor jouw vragen klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met de juiste mensen aan elkaar te “koppelen”,  het ontstaan van een duurzame relatie en met de valkuien die je kan tegenkomen tijdens de zoektocht naar je nieuwe partner.

Een nieuwe relatie is ontzettend leuk, maar komt niet zo maar aanwaaien, dus je kunt vast wat hulp en tips gebruiken!

Nieuwe relatie? Zo pak je het aan

 • Vergroot de kans dat je je nieuwe partner ook daadwerkelijk ontmoet
  “De ware” belt echt niet aan terwijl je op jouw bank voor de TV zit. Laat ons weten wie je wilt ontmoeten!

 • Wees niet bang contacten te leggen en je kwetsbaar op te stellen
  Durf te vertellen hoe je echt bent, wat belangrijk is voor jou!

 • Nieuwe relatie, nieuwe kansen 
  Vergelijk nooit jouw nieuwe partner met je vorige relatie!

 • Wees niet te kritisch
  Veel van de singles die bij ons komen hebben een stevige eisenlijst ten aanzien van de toekomstige partner. Maar is het altijd verstandig? Wij adviseren je graag hierin.

 • Wordt de eerste date - jouw nieuwe relatie?
  Wij hebben een leuke kandidaat voor je gevonden maar hoe pak je de eerste date aan? Ook hierover krijg je tips van ons.

Wil je graag een nieuwe relatie of ken je iemand die dat graag wil? Omdat wij onze cliënten goed  en persoonlijk kennen, zijn de matches snel succesvol!

In tegenstelling tot internet dating dat op snelle contacten gericht is, kiest u met Toekomst Relatiebemiddeling voor een relatie op lange termijn of zelfs voor altijd. Samen met jouw nieuwe vriend of vriendin iets moois opbouwen, werken aan een duurzame relatie, vriendschap en liefde, dat is waarom zich veel alleenstaanden bij Toekomst Relatiebemiddeling inschrijven.

Wil je ook een nieuwe relatie? Bel 040 218 0554 of mail naar info@toekomstrelatie.nl voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en vind je nieuwe partner!