Nieuwsbericht

Hoogopgeleide vrouw zoekt relatie

Matchmaker is eigenlijk een Relatie Makelaar

door Paula Vogelzang

Stel je bent op zoek naar een nieuw huis. Hoe pak je het slim aan om het huis te vinden dat bij jou en jouw levensstijl past? Ga je lukraak rondrijden in de buurt die je leuk lijkt om te wonen? Bel je aan bij het huis dat je mooi vindt om te kijken of je het kunt kopen? Nee toch? 

Op internet zoeken kan natuurlijk ook. Dat gaat al wat handiger. Je kunt zoekcriteria invoeren, hoeveel kamers, welke buurt, welke prijs. Maar het kost nog steeds veel tijd.

De eenvoudigste manier om juist dát huis te vinden dat precies bij jouw wensen past, is het inschakelen van een makelaar. Je maakt een afspraak, bespreekt wat jij belangrijk vindt en vervolgens gaat de makelaar zijn (of haar) werk doen, schakelt zijn netwerk in en jij kan verder met waar je mee bezig was. Het enige wat er nog van je gevraagd wordt is het huis dat de makelaar voor je gevonden heeft, te gaan bezichtigen. Is het niet het juiste? Geen punt, de makelaar zoekt verder, net zo lang tot jij tevreden bent en met plezier je verhuisdozen kunt gaan inpakken en verhuizen.

Een matchmaker kun je vergelijken met de makelaar, zij is de makelaar in liefdesrelaties. Je schakelt de matchmaker in om een nieuwe partner voor jou te vinden. Je maakt een afspraak, bespreekt wat jij belangrijk vindt en vervolgens gaat de matchmaker haar werk doen, schakelt haar netwerk in en jij kan verder met waar je mee bezig was. Het enige wat er nog van je gevraagd wordt is kennis te gaan maken met de kandidaat die de matchmaker voor je heeft uitgezocht. Is het niet het juiste? Geen punt, de matchmaker zoekt verder, net zo lang tot jij tevreden bent en de juiste persoon hebt gevonden om je leven mee te delen.

Laat Toekomst - Relatie makelaar voor je een geweldige partner te vinden.

Kijk verder op onze website en ontdek hoe onze geweldige werkwijze werkt

 

Ga terug