Nieuwsbericht

Hoogopgeleide vrouw zoekt relatie

Tip voor de tweede date - dag van het kasteel

door Paula Vogelzang

https://www.dagvanhetkasteel.nl/deelnemers/overzicht/2018/#actief

Tip voor de 2e DATE.

Je hebt onlangs kennisgemaakt met een hele leuke man/vrouw die Toekomst voor je gevonden heeft. Dan begint het proces van elkaar écht leren kennen. Wij geven vaak als tip om op een 2e ontmoeting iets te gaan DOEN samen. Niet tegenover elkaar aan een tafeltje je ‘CV’ doornemen maar samen iets beleven. Een stuk fietsen, een wandeling maken, een museum bezoeken, gezellig over een brocante marktje struinen, een leuke stad bekijken……enz.

Voor 2e Pinksterdag hebben we hier wel een hele romantische tip: Ga een kasteel bezoeken! Laat je rondleiden in de sfeer en de verhalen van vroeger, van ridders, kooplui en jonkvrouwen. Bekijk de interieurs, de prachtige tuinen en laat je verrassen door zoveel moois, vaak dicht bij jou in de buurt!

Maandag 2e Pinksterdag is de DAG van het KASTEEL en zijn veel buitenplaatsen (ook kastelen die normaal gesproken niet opgesteld zijn) open om te bezoeken. Ga ervan genieten!

HEB JE NOU NOG GEEN LIEF OM DIT SOORT LEUKE DINGEN MEE TE DOEN EN WIL JE DIE WEL? NEEM CONTACT OP MET TOEKOMST EN WIJ ZORGEN DAT JE VOLGEND JAAR WEL DIE HELE LEUKE MAN/VROUW IN JE LEVEN HEBT.

Ga terug