Ons team

Ons team: Paula, Andra, Michaela

Paula Vogelzang

Eigenaar en oprichter van Toekomst Relatie
Paula Vogelzang
Telefoon: 040 218 0554
E-mail:

Werkgebied

relatiebemiddeling in Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland (Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Oss, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Weert, Venlo)

Een matchmaker in hart en ziel, single coach, geboren koppelaarster, een mensen-mens

Privé: 46 jaar, woonachtig in regio Eindhoven, samen met drie geweldige kinderen.

Achtergrond: Ik ben al op relatief jonge leeftijd getrouwd. Maar ik kende mijn ex-man niet goed genoeg, de verschillen waren te groot. Na mijn scheiding bleef ik achter met twee kinderen en de vraag hoe ik ooit nog een leuke, betrouwbare man moest leren kennen. Uitgaan doe je amper, datingsites vond ik te oppervlakkig, het beeld dat mensen van zichzelf neerzetten klopt vaak niet. Op dit moment werd het idee geboren voor Toekomst Relatiebemiddeling. Niets is zo persoonlijk als liefde, daarom verdient een nieuwe relatie ook een persoonlijke benadering.

Wat mij betreft gaat een duurzame relatie om vertrouwen, jezelf kunnen zijn, de ander de ruimte te willen geven, elkaar belangeloos willen helpen, samen genieten van de kleine dingen.

Het is vaak lastig om te beoordelen of iemand bij je past. Daarom is het fijn als er iemand meekijkt; wat zijn je waarden en normen, wie ben je, wat maakt je gelukkig, wie kan je goed aanvullen.

Voor jou de ware vinden is mijn doel en mijn passie. Onze kracht is dat wij onze cliënten heel goed kennen en wij zoeken net zo lang tot wij de ware voor je hebben gevonden.

Mijn cliënten zijn me zeer dierbaar. Allemaal bijzondere mensen met een uniek verhaal. En ik heb al vele mooie relaties zien ontstaan. Ik heb mensen zien opbloeien en weer volop van het leven zien genieten met een nieuwe partner, een maatje. Ik ben een optimist. Wij mensen zijn niet geboren om alleen te zijn!

Heb je nog vragen? Ik sta je graag te woord. Op naar de mooie toekomst met een fijne partner!

Andra Blom

Consulente West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland
Andra Blom
Mobiel: 06 83944972
E-mail:

Werkgebied

Relatiebemiddeling in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Toekomst Relatiebemiddeling is een overweldigend succes.
Ik ben dan ook zeer enthousiast om als relatiebemiddelaar van Toekomst Relatie te werken voor de regio’s West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Mijn naam is Andra Blom. Moeder van 3 volwassen kinderen.
Een aantal jaren geleden zijn mijn ex-partner en ik na 29 jaar samenzijn, gescheiden.
Wat ik nooit had verwacht, is toch gebeurd. Ik ben inmiddels al weer enkele jaren zeer gelukkig met een andere partner. Het is mooi te ervaren dat het leven na een behoorlijk dieptepunt weer volop nieuwe kansen biedt. Zelfs na mijn 50ste!

Ik heb zelf ervaren dat ik zonder partner ook gelukkig kon zijn. Toch voelde ik mij niet compleet. Ik miste de gezelligheid van een partner en een vanzelfsprekende verbondenheid. Het samenzijn maakt mij weer compleet en gelukkig. Deze kans gun ik iedereen.
Vanuit mijn levens- en werkervaringen wil ik graag mensen begeleiden om de ware liefde te vinden. Het is zo mooi te ervaren dat 2 mensen elkaars partner kunnen worden.

Als relatiebemiddelaar van Toekomst Relatiebemiddeling sta ik voor u klaar. Toekomst Relatie staat de afgelopen jaren al goed op de kaart en is een betrouwbaar begrip geworden. De persoonlijke begeleiding staat voorop. Dit in tegenstelling tot datingsites.
Bij Toekomst Relatiebemiddeling maken we echte uitgebreide  profielen. De mensen zijn serieus op zoek naar een duurzame relatie en daar gaan wij met veel  respect mee om. Mensen waarderen dat enorm.

Graag wil ik mij ook voor u persoonlijk  inzetten  om een nieuwe partner te vinden die bij u past.
Voor u een stap op weg naar een nieuw begin, een nieuwe toekomst met een nieuwe liefde.

Bel gerust voor meer informatie. Ik sta u graag te woord.

Michaela ten Siethoff

Consulente Midden-Nederland, Gelderland
Michaela ten Siethoff
Telefoon: 0343 481132
Mobiel: 06 24463714
E-mail:

Werkgebied

Relatiebemiddeling in Midden-Nederland, Gelderland, Utrecht (Amersfoort, Veenendaal, Woerden, Apeldoorn, Gouda, Amsterdam)

Vanuit Brabant groeit de succesvolle formule van Toekomst Relatiebemiddeling door naar Midden-Nederland. Ik ben er trots op om als relatiebemiddelaar voor jou persoonlijk aan de slag te gaan.

Mijn naam is Michaela, geboren in 1963, ik heb 2 prachtige kinderen en een kleinkind, een geweldige man en een hele lieve hond.

Als het om de liefde en relaties gaat dan ben ik een ervaringsdeskundige: 21 jaar getrouwd geweest met de vader van mijn kinderen, alleen geweest, ge-lat, samengewoond en uiteindelijk de liefde gevonden waarmee ik nog heel lang samen hoop te mogen zijn!

Het leven is mooi en ik ervaar dagelijks dat het leven met z’n tweetjes, 2x zo mooi is!

"Liefde is het enige dat meer wordt als je het deelt!"

Ik begrijp heel goed het verlangen naar een partner, een maatje, iemand die je neemt zoals je bent, iemand om je lief en leed mee te delen. Ik gun iedereen de liefde in het leven.

Mijn lijfspreuk:

"Als je het doet zoals je het altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg" (Albert Einstein)

Het is echt waar: wil je je leven veranderen? Dan zal je dingen anders moeten doen dan je ze tot nu toe gedaan hebt.
Dus neem het heft in eigen hand en beslis vandaag nog dat je open staat voor een partner die echt bij je past. Laat Toekomst Relatiebemiddeling je hierbij helpen om deze te vinden.

Met de inzet van mijn mensenkennis en mijn werk- en levenservaring ga ik graag voor jou op zoek naar de juiste match.

Heb je vragen? Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek? Bel of mail me gerust, ik neem graag de tijd voor je.