Samen eten

Het eerste wat mensen vaak noemen als ik ze vraag naar wat ze tegenvalt in het ‘zonder partner’ zijn, is het alleen eten. Vaak gaan ze nog best alleen op pad, wandelen, een fietstochtje maken. Een museum bezoeken, winkelen, een stadje bekijken, soms ook op vakantie.

Maar in je eentje in op een terras gaan zitten en de lunch bestellen, niet fijn. Of een vol restaurant binnenlopen en horen ‘Tafeltje voor 2? Nee ik ben alleen. Oh dan kunt u hier plaatsnemen’ is haast nog erger. Daar zit je dan, in een ongemakkelijk hoekje naast het toilet, gelukkig heb je je telefoon bij je en kun je, zogenaamd heel druk zijn met social media of een spelletje, terwijl je wacht tot je bestelling op tafel komt.

Thuis eten als je alleen bent valt veel mensen ook zwaar. Zelfs als koken je hobby is, heb je niet altijd zin om dat elke dag voor jezelf te doen. Hoe vaak zit je niet met je snel in elkaar geflanste of opgewarmde maaltijd op schoot voor de TV?

Hoe leuk zou het zijn om je nieuwe liefde te bellen en te zeggen ‘de asperges waren in de aanbieding, heb je zin om vanavond bij me te komen eten?’ En vervolgens de tafel te dekken, een lekkere fles wijn koud te zetten en een uurtje later samen aan tafel te zitten en de dag door te nemen?

Het kan. Ook voor jou kan er weer liefde zijn. Wij helpen je graag in je zoektocht naar een nieuwe liefde in je leven!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×