Persoonlijke matchmaker

Datingbureau voor 40-, 50-, 60- en 70-plussers

Ben jij op zoek naar een duurzame relatie en wil je niet via internet daten? Dan is persoonlijke relatiebemiddeling door een professionele relatiebemiddelaar een goede keuze voor jou. In een vaak snelle en anonieme wereld blijkt de persoonlijke benadering van onze relatieconsulent succesvol te zijn. Zo hebben we al vele mensen bij elkaar gebracht die samen gelukkig zijn.

 

Geen internet datingsite, maar een persoonlijk datingbureau

In het dagelijks leven de ware tegenkomen is niet gemakkelijk en online daten biedt ook niet altijd de uitkomst. Via ons relatiebureau vind je geen misleidende profielen maar echte mensen, die serieus op zoek zijn naar een liefdevolle, betrouwbare relatie. Toekomstrelatie is dan ook absoluut geen doorsnee datingsite, maar juist een datingbureau dat echt goed kijkt naar jouw persoonlijkheid en die van je potentiële partner.

 

Kortom, persoonlijke relatiebemiddeling is geschikt voor singles die:

·         Genoeg hebben van anonieme datingsites
·         Het eindeloze mailen, chatten en de mislukte dates beu zijn
·         Graag een duurzame relatie willen aangaan op een betrouwbare manier
·         Snel resultaat willen zien

 

Onze werkwijze

Bij Toekomstrelatie bezoeken we onze cliënten thuis, zodat we ze goed leren kennen. In jouw thuissituatie komen wij namelijk meer te weten over jouw karakter, gewoontes, levenswijze en toekomstwensen. Graag willen we goed achterhalen wie jij bent, zodat we ook gericht kunnen zoeken naar iemand die goed bij je past. Bij een intake nemen we dan ook de tijd om naar jou te luisteren, zodat we een zorgvuldige match kunnen maken.

 

Je kunt bij ons altijd met jouw vragen terecht. Wij werken professioneel en discreet en gaan uiterst vertrouwelijk met jouw gegevens om.

 

Datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling

Als specialist in persoonlijke relatiebemiddeling gaat Toekomstrelatie  zorgvuldig te werk om jouw levenspartner te vinden. Discreet, veilig, accuraat, succesvol en persoonlijk zijn de kernwaarden die wij nastreven.

 

Bij ons geen eindeloos app-contact, maar een persoonlijke ontmoeting met jouw potentiële partner. Deze benadering blijkt te werken, want maar liefst 75% van onze leden vindt op deze manier zijn of haar nieuwe liefde.

Heb jij ook genoeg van het eindeloze en anonieme internet daten? Dan biedt persoonlijke relatiebemiddeling voor jou de uitkomst. Vind via Toekomstrelatie jouw nieuwe partner.

 

Neem via het formulier in de rechter kolom contact op zodat we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in kunnen plannen.