Persoonlijk & succesvol

Relatiebemiddeling: persoonlijk en succesvol

Wij kennen al onze leden persoonlijk. Hoe sta je in het leven, wat is jouw levensverhaal, wat zijn jouw karaktereigenschappen, wat voor partner zoek je, zijn er andere bijzonderheden? Dit vormt de basis voor een geslaagde bemiddeling. Bij ons staat de goede communicatie en eerlijkheid voorop. Hoe meer wij van jou weten, des te sneller kunnen we een nieuwe partner voor je vinden.

Toekomst Relatiebemiddeling is actief in de regio's West-Brabant, Zeeland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland en onder andere in: Leerdam, Houten, Roosendaal en Tiel.

Ons relatiebureau werkt 100% discreet en privacy beschermend

Jouw persoonlijke gegevens behandelen wij met uiterste zorgvuldigheid. Jouw privacy is gewaarborgd doordat wij ingeschreven staan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en werken volgens de AVG wetgeving. Alleen de relatiebemiddelaar heeft toegang tot de informatie over onze leden. Toekomst Relatie plaatst geen foto, achternaam of adres in het profiel. Post wordt verzonden in een blanco envelop.

Selecterend: datingbureau is geen dating site

Op de dating sites kan iedereen zich inschrijven. De leden zijn niet gescreend en kunnen makkelijk onwaarheden invullen. Als persoonlijke matchmaker hebben wij, voordat je iemand ontmoet, met hem of haar uitgebreid gesproken en bij de meeste mensen zijn we thuis geweest. Iedereen moet zich legitimeren. Je bent geen anoniem computerprofiel. Bij datingbureau Toekomst Relatiebemiddeling staan mensen ingeschreven, 40, 50, 60, 70 plussers die allemaal ongebonden zijn en serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Mensen met foute bedoelingen worden door onze relatiebemiddelaar meteen herkend en natuurlijk niet ingeschreven.

Wil je gebruik maken van onze bemiddeling?

Laat je uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek