persoonlijkheidstest

Voor bijna iedereen geldt dat de kwaliteit van de relaties die we hebben bepalend is voor de kwaliteit van ons leven. Het hebben van een kwalitatief goede relatie, en het maken van de juiste partner keuze(s) is echter zeker niet vanzelfsprekend. Kennis over de ‘werking’ van relaties en van het komen tot partner keuzes is noodzakelijk. Een zeer goede dosis zelfkennis lijkt zelfs onmisbaar.

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

Met deze zeer uitgebreide professionele persoonlijkheidstest kun je uitstekend bepalen ‘wie je bent’. Op basis van de vijf hoofdeigenschappen van persoonlijkheid krijg je een uitstekend beeld hoe jouw persoonlijkheid zich verhoudt tot die van anderen. Weten wie bij je past begint bij het weten wie JIJ bent!

Onthoud vooral dat een relatie hebben en onderhouden veel meer inhoudt dan het hebben van de juiste kennis van relaties. Werken aan een relatie is vooral werken aan inzicht in jezelf en oog hebben voor de persoonlijkheidskenmerken van de ander!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×