Niet alles hoeft allemaal te kloppen

Vaak zijn singles ervan overtuigd dat “ALLES” aan de nieuwe relatie moet kloppen. Heb ik zelf een bepaalde hobby dan ‘moet’ die ander dat ook leuk vinden. Bij Toekomstrelatie adviseren we juist om te kijken naar de karaktereigenschappen, leefstijl, energie, of je met elkaar kunt… lachen en dan pas naar de hobby’s. Karakter kan je namelijk niet veranderen maar in hobby’s kun je wel naar elkaar toe groeien.

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

Juist doordat wij met onze leden in gesprek gaan, en goed onderbouwen waarom wij een bepaalde match voorstellen, gaan de singles zicht tijdens het daten concentreren op de overeenkomsten en niet op de verschillen. Ze bekijken hun partnerwensen vanuit een andere invalshoek en dat werkt! Op deze manier ontstaan vaak de mooiste liefdesrelaties.

Onze matchmaker Michaela ontving deze week dit berichtje:

Hallo Michaela,

Ik heb even gewacht met je te berichten.  

Carla en ik passen zo goed bij elkaar en dat kon ik bijna niet geloven.

In eerste instantie was het fietsen de bottleneck, maar zelfs daar vinden we elkaar verder in.

Ik heb er zeker geen spijt van dat ik weer contact gezocht heb met Carla.

Fijn weekend en groeten van Joop.

Michaela vertelt: “Wat ben ik blij om dit te lezen. Deze match was geen eenvoudige! Ze hebben elkaar een paar keer gezien, afscheid genomen en gedacht dat het niets kon worden. Ik heb ze uitgebreid hierover gesproken, in mijn ogen pasten ze namelijk heel goed bij elkaar! En gelukkig kwam er een wending. Ze zijn op adem gekomen, hebben nagedacht, gemerkt dat ze elkaar niet konden vergeten en dat ze eigenlijk heel veel lol hadden met elkaar. Joop heeft uiteindelijk het initiatief genomen en Carla weer benaderd.”

En ze leefden nog lang en gelukkig, zou ik zeggen! 😉 Mooi! Liefde is mooi, en soms moet je geduld hebben, met jezelf én met elkaar. Maar het is nooit te laat voor de liefde!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×