Relatiebemiddeling Overijssel

Toekomst Relatiebemiddeling - Persoonlijke relatiebemiddeling bij het vinden van een serieuze partner in Oost-Nederland/Overijssel voor 40, 50, 60, 70 plus

Wacht niet langer, wij vinden de ware voor je!

Heb je er genoeg van om alleen te zijn, wil je graag een leuke vrouw of man, een nieuwe liefde om samen van het leven te kunnen genieten, een maatje om lief en leed mee te delen?

Hiermee gaan wij jou helpen!

Zit je in een situatie waarbij je weinig gelegenheid of tijd hebt om eens mensen buiten je vrienden- en kennissenkring te ontmoeten en ben je geen type om zelf op internet te gaan daten? Waarschijnlijk wil je ook helemaal niet met je verhaal en foto op een datingsite staan.

Toekomst Relatiebemiddelingsbureau Overijssel en omstreken helpt je om op een discrete en betrouwbare manier de juiste partner te ontmoeten.

Bij Toekomst relatiebemiddelingsbureau wordt rekening gehouden met jouw situatie. Ben je al getrouwd geweest, zijn er bijzonderheden, heb je kinderen, wat zijn jouw waarden en normen? En natuurlijk komen jouw partnerwensen aan de orde.

Wij kennen alle leden persoonlijk, bezoeken je thuis.

Door onze werkwijze is de slagingskans zeer hoog (varieert tussen 60-90 procent)

Toekomst Relatiebemiddeling Overijssel, nieuwe partner zonder internet!

  • Single
  • Weduwe/weduwnaar
  • Alleenstaande vader/moeder
  • Actieve senior
  • iemand met een volle baan of een drukbezette ondernemer die weinig tijd heeft om op zoek te gaan
  • iemand die genoeg heeft van het internet-daten
  • Iemand van 40+, 50+, 60+, 70+

 ...die op zoek is naar een manier om discreet, privé, en betrouwbaar in contact gebracht wil worden met een serieuze partner voor een duurzame relatie.

Zet de eerste stap op weg naar een nieuw begin en maak een afspraak met Anja Klaver, je persoonlijke matchmaker en singlecoach voor Oost Nederland, Overijssel en omgeving.

Wil jij een nieuwe partner of ken je iemand die het graag wil?

Bel Anja voor een vrijblijvend gesprek.

Tel. 0545-224351. Mail: anja@toekomstrelatie.nl