Relatiebemiddeling voor mannen

Relatiebemiddeling voor mannen

Persoonlijke relatiebemiddeling door een professionele relatiebemiddelaar is zeer geschikt voor mannen die:

  • Op zoek zijn naar een leuke vrouw die echt bij hen past
  • NIET meer contact willen leggen via datingsites
  • Het eindeloze mailen, chatten en de mislukte dates beu zijn
  • WEL snel een succesvol resultaat willen zien

Staan er op de datingsites veel meer mannen dan vrouwen? Bij ons persoonlijke relatiebemiddelingsbureau staan genoeg mooie, zelfstandige dames ingeschreven.

De meeste hoger opgeleide mannen krijgen via de relatiebemiddelaar binnen twee weken de eerste date aangeboden waarbij de profielen en achtergronden goed bij elkaar aansluiten.

Uit ervaring weten we dat het voor goed opgeleide mannen vaak een grote stap is om een relatieconsulent in te schakelen. Maar weet je ook dat het heel veel voordelen biedt? Dat het je geen tijd kost, dat je snel een leuke vrouw kunt ontmoeten en dat ons relatiebemiddelingsbureau een groot bestand hebben?

Persoonlijke relatiebemiddeling voor mannen is een uitstekende manier om de dame die echt bij je past te vinden, de vrouw van je dromen!

Om onze leden succesvol met elkaar te matchen moet onze relatiebemiddelaar jou goed leren kennen. Wie ben jij? Wie zoek je en wie past er bij je? Onze relatieconsulent neemt de tijd om met jou over je verleden en je toekomstplannen te praten, we nemen een diepte-interview af, bezoeken je thuis, luisteren goed naar jouw verhaal.

Toekomst Relatiebemiddeling: individuele relatiebemiddeling met een zeer hoge slagingskans tegen een schappelijke prijs.

Wij hebben een grote database van singles tussen 40-75 jaar. Mensen met een drukke baan, weduwen en weduwnaars, alleenstaande ouders; allen op zoek naar een betrouwbare manier om een nieuwe relatie te vinden.

Wil je een vrouw die echt bij je past? Relatiebemiddelingsbureau Toekomst Relatie regelt het!

Het is nooit te laat voor een nieuw begin

Christian: “Het internet daten was ik inmiddels helemaal beu. Bij Toekomst Relatiebemiddeling voel je als man dat het om jóu gaat. Paula heeft echt aandacht voor je verhaal. Inmiddels heb ik kennisgemaakt met Michelle. Wat een mooie, lieve vrouw met een heerlijke lach. We zijn nu al verschillende keren samen op pad geweest en de band wordt alleen maar sterker. Ik zie de toekomst voor ons samen zonnig in!”

Paula: “Veel mensen vinden het een grote stap om ons bellen. Velen zeggen achteraf: Had ik het maar eerder gedaan.”

Ben jij of ken jij iemand die een duurzame relatie wil? Bel voor een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek met een van onze relatieconsulenten:

040 218 0554