Nog lang gelukkig in gezondheid

Peter en Hennie hebben zich beiden ingeschreven bij Toekomstrelatiebemiddeling, nadat ze enkele jaren alleen alleen zijn geweest na het overlijden van hun partner.
Hennie geeft aan, dat ze, ondanks haar zelfstandigheid, het onzichtbare lijntje met een maatje mist. Ze wil graag lief en leed met iemand delen, met iemand die net als zij, ervan houdt actief bezig te zijn.

Peter heeft het altijd druk. Hij doet veel vrijwilligerswerk en heeft een fijne groep vrienden om zich heen. Toch mist hij liefde in zijn leven.

Eenmaal aan het daten met elkaar merken ze al gauw dat het goed klikt. Ze spreken steeds vaker af, leren elkaar steeds beter kennen en vinden het steeds gezelliger worden. Hennie zegt graag oud te willen worden met Peter. Peter noemt dat zijn leven weer compleet is geworden; dat hij weer intens geniet van alles wat hij doet. Ze hopen nog lang bij elkaar te mogen zijn in liefde en gezondheid.

- Hennie en Peter

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via Toekomst Relatie vonden

Eugénie van Soest: door de werkwijze van Toekomst Relatiebemiddeling heb ik mijn liefde gevonden

Hoe matchmaker Paula Vogelzang haar nieuw partner vond.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×