Bedankt Paula

Beste Paula,
Via jouw bemiddeling hebben Elly en ik elkaar leren kennen.
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop jouw bureau werkt. Heel integer en discreet.

Het is een hele stap om op zoek te gaan naar een maatje cq vriendin of partner. Niets ligt zo gevoelig. Maar alleen zijn is ook vreselijk.
Onze karakters passen heel goed bij elkaar, we hebben veel kunnen praten hebben elkaar rustig leren kennen, een keertje uit eten en al snel kennis gemaakt met de kinderen dat is een belangrijke factor als je op latere leeftijd iemand leert kennen. Wij zijn allebei onze partner verloren door ziekte en we weten ook dat we die niet kunnen vervangen, maar elkaar weer inhoud en plezier geven in het leven is voor onze kinderen heel positief. We gaan niet samenwonen, ieder houdt zijn eigen stek, maar we zijn een paar dagen in de week bij elkaar. We zeggen vaak tegen elkaar ‘alles is bonus’ en zijn blij dat we toen de stap hebben gezet om met jou in zee te gaan. We moeten er niet aan denken dat we elkaar niet hadden kunnen ontmoeten. Op onze leeftijd 71 en 75 kom je niet zomaar iemand tegen, en het goede is dat je een profiel krijgt en naar aanleiding daarvan kan er gebeld of afgesproken worden. Het was spannend maar ook heel leuk en we zijn heel gelukkig met elkaar, gaan binnenkort samen op vakantie het leven is weer de moeite waard.

Hartelijke Groeten

Mart (en Elly)

- Mart

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via Toekomst Relatie vonden

Eugénie van Soest: door de werkwijze van Toekomst Relatiebemiddeling heb ik mijn liefde gevonden

Hoe matchmaker Paula Vogelzang haar nieuw partner vond.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×