STYLINGADVIES BIJ TOEKOMST RELATIE WAS VOOR MIJ GOUD WAARD

Bart: Ik heb mij bij Toekomst Relatie ingeschreven omdat ik op zoek ben naar een nieuwe partner. Dat betekent dat ik nu ga daten en ik vind het lastig om te bepalen wat ik aan moet doen, wat verwacht een vrouw van mij? Wat staat me goed? Hoe zorg ik dat ik me op mijn best presenteer op de eerste date?

Via mijn matchmaker kwam ik in contact met Emanuela Giorgi, styliste van Toekomst Relatie die bij mij thuis kwam voor advies.

Uiteindelijk werd mijn hele zomer- en wintergarderobe onder loep genomen. Veel van mijn huidige kleding was gedateerd, maakte me volgens Emanuela veel ouder dan ik ben. Ik moest haar wel gelijk geven want sommige dingen draag ik inderdaad al jaren, het zit lekker, ik voel me comfortabel bv. in het voor mij zo bekende ruitjesoverhemd.

Ik heb veel tips gekregen en ze heeft een uitgebreid kledingadvies (kleur, stijl, combinaties, model, pasvorm etc.) in een mail gestuurd. Zo heb ik altijd een overzichtje bij de hand van wat mij staat en wat niet, voor wanneer ik nieuwe kleding wil aanschaffen.

Deze ‘lange verkleedpartij’ vond plaats in een prettige, open sfeer en in aangenaam gezelschap. Het was echt een gezellige dag.

Afsluitend kan ik alleen maar positief zijn over deze stap. Ik ben er echt anders door naar mezelf gaan kijken en ga met een goed gevoel op date.

- Bart

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via Toekomst Relatie vonden

Eugénie van Soest: door de werkwijze van Toekomst Relatiebemiddeling heb ik mijn liefde gevonden

Hoe matchmaker Paula Vogelzang haar nieuw partner vond.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×