Verliefd zijn is leuker als je ouder bent

Een nieuwe relatie – enkele jaren na het overlijden van mijn vrouw – om mijn leven weer mee te delen… Maar hoe? Een bemiddelingsbureau? Dat is toch raar? Maar met enige begeleiding leek toch beter dan puur internet daten. Toch flinke twijfel, allerlei sites bekeken, en die van Toekomstrelatie.nl sloot het meeste aan bij mijn eigen beleving.

Een mailtje typen – dat voelde nog steeds o.k. – Dan toch maar verzenden en maar zien. Michaela van Toekomst Relatie belde al snel op, en ook mijn twijfels over daten in corona tijd kon ze laten verdwijnen.

Na nog een telefoongesprek, zei ik o.k., ik ga ervoor! Bij de uitgebreide intake (een heel prettig gesprek van een paar uur) zei ze ook: je hebt er maar één nodig… En een paar dagen later belde ze op – met een mogelijke date…Ik was natuurlijk best nerveus voor mijn allereerste date… Maar het klikte! Na de eerste afspraken belde ik met Michaela, gebruikte haar als coach eigenlijk, als klankbord voor mijn onzekerheden. En, verbijsterend genoeg, die eerste date is mijn allerliefste geworden, de geweldige vrouw waarmee ik vol overtuiging de toekomst in ga!

En verder is het met mij en Janneke geweldig, ze heeft met mijn kinderen kennis gemaakt, en ik zie volgende week de hare. En het is puzzelen om elkaar zoveel mogelijk te zien, maar daar komen we uit!

En het is geweldig om verliefd te zijn, en alles met haar te delen… Eigenlijk is verliefd zijn nu leuker dan toen ik jong was, ik kan er meer van genieten, er zijn veel minder onzekerheden.

Hartelijke groet,

- Diederik

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via Toekomst Relatie vonden

Eugénie van Soest: door de werkwijze van Toekomst Relatiebemiddeling heb ik mijn liefde gevonden

Hoe matchmaker Paula Vogelzang haar nieuw partner vond.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×