Samen fietsen

Tom was 66 en had een prima huwelijk achter de rug, dacht hij. Hij was dan ook verbaasd dat zijn vrouw toen hij met pensioen ging, ineens wilde scheiden. Hij was er een poos best van overstuur geweest, dat moest hij toegeven, maar inmiddels heeft hij zijn leven weer goed voor elkaar en hij vindt het best zo alleen. Hij heeft zijn oude hobby (fietsen) weer opgepakt. Zijn vrouw hield er niet van, maar nu was er niemand meer die hem tegenhield.

Tom begon met een tochtje van 25 km fietsen naar een goede vriend. Leuk om hem weer even te zien, maar de stop onderweg op het terras bij het Dorpsplein deed hem beseffen dat het niet echt gezellig is, fietsen in je eentje. Onderweg had hij genoten van de natuur, de prachtige omgeving, dieren, boerderijen en landerijen, maar de realiteit dat je dit niet kunt delen maakte dat hij zich extra alleen voelde.

De fietstochten werden langer naarmate zijn conditie zich weer opbouwde en het verlangen naar een vrouw naast zich om het leven mee te delen groeide ook. Een nieuwe partner? Weer verliefd worden? Kan dat op zijn leeftijd? Tom dacht er wel eens over na….maar ja, hij is bijna 67, niet meer de jongste, best nog fit maar niet meer piep…waar vind je dan een leuke vrouw? Iemand die bv. ook van fietsen houdt?

Van zijn vriend hoorde hij over het bestaan van relatiebemiddeling. Hoe makkelijk dat is: je vertelt wie je bent en jouw consulent gaat voor je op zoek naar de vrouw die echt bij je past!

Tom heeft de telefoon gepakt en ons gebeld. Hij werd voorgesteld aan Irene van 67 en er was al snel een klik tussen beiden. Inmiddels hebben ze er al heel wat fietskilometers opzitten samen en zijn ze hun eerste fietsvakantie aan het plannen.

 Tom had niet gedacht dat het leven dit nog in petto had voor hem. Maar elke ochtend als hij wakker wordt, is Irene het eerste waar hij aan denkt, en begint hij zijn dag met een glimlach.

 

 

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×