Single coaching

EXTRA SERVICE: Begeleiding door onze singlecoaches

Singlecoaching is een extra dienstverlening van Toekomst Relatie. Binnen de relatiebemiddeling krijg je van ons altijd datingadvies en datingtips maar wij merken dan sommige leden baat hebben bij meer verdieping en extra service. Daarom hebben we het pakket EXTRA SERVICE geïntroduceerd.

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen welk pakket voor jou zinvol is. Wij ervaren dat onze leden die dit pakket boeken, nog beter voorbereid zijn op het daten en het ook echt als een toegevoegde waarde zien.

De singlecoaches

Onze singlecoaches Hans  Gierkink en Meinou  Lambeck begeleiden al ruim 10 jaar singles door middel van workshops en individuele coaching. Zij hebben al veel singles geholpen om een leuke relatie te krijgen. Zij weten goed waar singles tegenaan kunnen lopen en wat hen kan helpen om hier een positieve draai aan te geven. Speciaal voor de singles van Toekomst Relatie hebben zij vier pakketten ontwikkeld. Deze zijn er allemaal op gericht de ontmoetingen/dates en de weg naar een leuke relatie nog soepeler te laten verlopen.


Pakket 1: Vergroot je date-vaardigheden

Dit pakket is erop gericht om je date-vaardigheden te vergroten en zorgt dat de date met die leuke man of vrouw ook daadwerkelijk een succes wordt. Aan de orde komt: Hoe zorg je dat je een leuke band opbouwt? Hoe geef je de ander een goed gevoel? Hoe kan je zelf ontspannen in de date staan? En hoe creëer je aantrekkingskracht? Allemaal zaken waarmee je in dit pakket aan de slag gaat.

Het pakket bestaat uit:

  • 1 dag workshop “Succesvol daten: verbinding en aantrekkingskracht”
  • 1 coaching sessie (1 1/4u) voor verdere verdieping (locatie: Amsterdam, Utrecht of Uitwijk in Brabant)
  • Terugkoppeling van coach naar matchmaker

Pakket 2: Vergroot je (zelf)vertrouwen

Dit pakket is erop gericht om het proces richting je nieuwe liefde met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden. Ben je nieuw op de datingmarkt en voel je je onzeker of het je lukt? Ben je over jezelf gaan twijfelen door eerdere ervaringen? Heb je moeite met vertrouwen? Twijfel je aan jezelf als het om de liefde gaat? Dan is dat pakket geschikt voor jou!

Het pakket bestaat uit:

  • 1 dag workshop “Stevig staan in de liefde”
  • 1 coaching sessie (1 1/4u) voor verdere verdieping (locatie: Amsterdam, Utrecht of Uitwijk (Brabant)
  • Terugkoppeling van coach naar matchmaker

Pakket 3: Doorbreek oude patronen

Jouw matchmaker gaat samen met jou tijdens het gesprek kijken wat voor partner goed bij je zou kunnen passen. Soms kom je er samen achter dat je in de liefde tegen steeds dezelfde patronen aanloopt. Bijvoorbeeld dat je altijd op partners valt die uiteindelijk niet bij je blijken te passen. Dat je vaak twijfelt en relaties vaak snel weer verbreekt of zelfs niet aangaat. Of misschien heb je wel last van bindingsangst of verlatingsangst. Als jij je patronen wilt doorbreken en het anders wilt aanpakken, dan is dit pakket iets voor jou.

Het pakket bestaat uit:

  • 2 daagse workshop “Overwin bindingsangst en verlatingsangst”*
  • Terugkoppeling van coach naar matchmaker

* Deze workshop is voor iedereen die zijn belemmerende patronen wil doorbreken. Dat kan in brede zin de angst zijn om je weer te binden of juist verlaten te worden, maar ook andere patronen die je wilt loslaten.


Pakket 4: Wat kan ik anders doen? Analysesessie plus actieplan

Wil jij liever alleen persoonlijke coaching en eens grondig kijken naar wat jij kan ontwikkelen op het vlak van de liefde? Dan is dit pakket helemaal wat voor jou. In een 2,5 uur durende sessie maak je in korte tijd een grote slag en krijg je een duidelijk beeld waar jouw valkuilen en kansen liggen, en wat je eraan kan doen. Er wordt onder andere een relatiebiografie opgesteld waarin gekeken wordt waar jij (onbewust) jouw partners op selecteert en wat jouw gedragingen en patronen zijn. Vervolgens wordt in beeld gebracht wat je anders kan doen om het daten en je nieuwe relatie te laten slagen. Je gaat weg met een aantal concrete adviezen en een plan van aanpak.

Het pakket bestaat uit:

  • 2,5 uur durende analysesessie en actieplan met de coach (locatie: Amsterdam, Utrecht of Uitwijk in Brabant)
  • Terugkoppeling van coach naar matchmaker

Overleg met je matchmaker welk pakket het beste bij je past en je krijgt alle verdere informatie.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×