Slagingskans bij Toekomst Relatiebureau

Een groot aantal van onze leden vindt tijdens de bemiddelingsperiode een stabiele relatie. Onze persoonlijke aanpak, goede kennis van karaktereigenschappen en het in kaart brengen van de wensen van onze cliënten maakt dat mogelijk.

Wij kunnen echter niet van tevoren zeggen wat jouw slagingskans is. Daarvoor moeten wij jou eerst leren kennen. Vaak stunten relatiebureaus en datingsites met een hoge slagingskans bij alle leden. Wij niet, wij zeggen jou eerlijk dat wij jouw slagingskans pas kunnen bepalen wanneer wij meer over jou en jouw wensen weten.

Indien wij voor jou binnen de bemiddelingsperiode onverhoopt niet slagen dan kunnen we, na overleg, je lidmaatschap omzetten in een zogenaamd ‘passief lidmaatschap’. Dit houdt in dat je gratis in ons bestand blijft, totdat je aangeeft je partner te hebben gevonden. Zolang je zelf een nieuwe partner wilt, zullen wij jou voorstellen blijven doen. Immers …… de aanhouder wint!

Toekomst Relatiebemiddelingsbureau: realistische verwachtingen, duidelijke contracten en weinig klachten.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×