Social media over NU.nl datingapps 27 december 2019

 

https://www.nu.nl/tech/6019993/seks-singles-en-swipen-dit-was-het-decennium-van-datingapps.html#coral_talk_wrapper

NU.nl blikt terug op de geschiedenis van het daten van de laatste 10 jaar.

SAMENVATTING

Internet daten: Tinder of datingsites gebruiken om een nieuwe partner te zoeken is niet meer raar of voor losers. Het is gewoon een platform om veel contacten op te kunnen doen.
Grote aanbod kandidaten: Er is enorm veel keus, wat leidt tot keuzestress. Er is namelijk altijd wel iemand die leuker, beter, mooier, liever is. Dit fenomeen maakt dat mensen veel minder tevreden zijn met hun keuze (en dus nog om zich heen blijven kijken).
Spelfouten: Nog steeds zijn spelfouten vaak een reden om niet eens verder te willen lezen, laat staan dat het tot een ontmoeting gaat komen.
Relatie: Als je exclusiviteit in een relatie belangrijk vindt dan is internet daten niet het meest geschikte medium. Veel mensen wisselen gemakkelijk van partner, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

CONCLUSIE

Beste optie voor het vinden van een serieuze relatie is nog steeds een relatiebemiddelingsbureau. Hoe het werkt? Jouw persoonlijke matchmaker maakt met jou samen je profiel en zoekt een partner die echt bij jou past. Iemand  die ook op zoek is naar een serieuze relatie, met gemeenschappelijke waarden en normen en gedeelde interesses. Of de chemie er is zal in de praktijk blijken, daarvoor moet je elkaar nog steeds live ontmoeten. Je persoonlijke gegevens (en foto’s) zijn veilig en staan niet open en bloot op internet. Je krijgt serieuze voorstellen, neemt de tijd om elkaar te leren kennen en krijgt date- en relatieadvies als daar behoefte aan is.

Matchmaking is de beste optie als het gaat om het vinden van een nieuwe, duurzame relatie.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×