Specialist persoonlijke relatiebemiddeling voor de 35, 40, 50, 60 en 70 plussers

Mannen en vrouwen van 35 tot 70 plus vinden veilig een nieuwe relatie! Niet via het internet maar je gaat hem/haar persoonlijk ontmoeten, dat werkt.

Vind op een betrouwbare manier jouw partner met Toekomst relatiebemiddeling voor 35+, 40+, 50+, 60+ en 70+ singles

In het dagelijks leven de ware tegenkomen is niet gemakkelijk en via anoniem internet daten lopen ontmoetingen vaak teleurstellend. Bij ons vind je geen misleidende profielen maar echte mensen, die serieus op zoek zijn naar een liefdevolle, betrouwbare relatie.

Waarom kies je voor relatiebemiddeling?

Persoonlijke relatiebemiddeling is zeer geschikt voor jou als je:

  • NIET meer contact wil leggen via datingsites
  • Het eindeloze mailen en de mislukte dates beu bent
  • WEL snel een succesvol resultaat wil zien
  • Een partner wil die echt bij je past

 

Bij Toekomst Relatiebemiddeling kennen we onze cliënten persoonlijk, we bezoeken je thuis, praten over jouw wensen, waarden en normen. De partnerprofielen zijn naar waarheid en volledig.

Wij zoeken een fijne partner voor je, houden contact, adviseren en staan klaar voor al jouw vragen. Wij hebben jarenlange ervaring met relatiebemiddeling en met de valkuilen die je kan tegenkomen tijdens de zoektocht naar je nieuwe partner.
In tegenstelling tot internet-dating kan je ervan uit gaan dat de mensen die je via Toekomst Relatiebemiddeling ontmoet een duurzame relatie willen. Onze manier van werken is betrouwbaar en discreet.

Wil je graag een nieuwe relatie of ken je iemand die dat wil? Omdat wij onze cliënten goed en persoonlijk kennen, zijn de matches snel succesvol!

Veel mensen in de leeftijd 35, 40, 50, 60 en 70 plus vinden het een grote stap om ons te benaderen. Maar wil je echt graag een nieuwe partner/maatje vinden? Dan helpt het misschien om te weten dat mensen later vaak zeggen: Had ik het maar eerder gedaan.

Een van onze cliënten vertelde onlangs dat hij ruim een ½ jaar met onze advertentie heeft rondgelopen. Toch heeft hij gelukkig de moed gehad om ons te bellen. Voor deze man hadden wij binnen twee maanden een match en hij is nu heel gelukkig met zijn nieuwe partner.

Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en vind je nieuwe partner!

Bel 040 218 0554 of mail naar info@toekomstrelatie.nl.

Met z’n tweeën is het leven vele malen leuker!

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×