STYLINGADVIES BIJ TOEKOMST RELATIE WAS VOOR MIJ GOUD WAARD

Op zoek gaan naar een nieuwe partner is vaak een belangrijke stap in iemands leven. Ook een moment om naar jezelf te kijken, naar je toekomstplannen. Wat kan er beter? Hoe vind ik wél die ene man/vrouw die bij mij past?

Als matchmakers denken we graag met je mee. Hoe kom je over, hoe presenteer je je? Je krijgt tenslotte maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken.

Bart is pas met pensioen en zijn ‘kantoorpak’ mag in de kast blijven. Maar wat draag de moderne man tegenwoordig?

Welke stijl past bij mij?

Dat was de vraag van Bart toen hij zover was dat hij ging daten. Lees de review die hij schreef n.a.v. zijn afspraak met de styliste van Toekomst Relatie.

Bart: Omdat mijn garderobe wel een opfrisbeurt kon gebruiken kwam ik via Michaela (mijn matchmaker) in contact met Emanuela Giorgi, styliste van Toekomst Relatie.

Via mail en telefoon is er contact gelegd en hebben we een afspraak bij mij thuis gemaakt. Emanuela kwam en vertelde wat over zichzelf en hoelang zij al kledingadvies geeft.

Wat doe je aan op je eerste date?

Van mijn kant heb ik aangegeven waar ik naar op zoek was, en dat is vooral kledingadvies. Ik heb mij bij Toekomst Relatie ingeschreven omdat ik op zoek ben naar een nieuwe partner. Dat betekent dat ik nu ga daten en ik vind het lastig om te bepalen wat ik aan moet doen, wat verwacht een vrouw van mij? Wat staat me goed? Hoe zorg ik dat ik me op mijn best presenteer op de eerste date?

Uiteindelijk werd mijn hele zomer- en wintergarderobe onder loep genomen. Veel van mijn huidige kleding was gedateerd, maakte me volgens Emanuela veel ouder dan ik ben. Ik moest haar wel gelijk geven want sommige dingen draag ik inderdaad al jaren, het zit lekker, ik voel me comfortabel bv. in het voor mij zo bekende ruitjesoverhemd.

Met Emanuela samen heb ik mijn kleding gesorteerd. Zo was makkelijk te bekijken welke (basis) stukken er goed waren en welke er mistte in mijn kledingkast.
Emanuela had ook veel kleding bij zich. Boven- en onderkleding, shirtjes, broeken, vesten, coltruien, overhemden, schoenen, riemen etc. Echt alles en ook nog in mijn maten. Echt leuk, ik heb dan ook verschillende sets direct aangeschaft.

Tijdens deze sessie hebben wij diverse combinaties en stijlen uitgeprobeerd. Uiteindelijk is mijn kledingstijl van ‘conservatief’ (zo was ik altijd) gegaan naar ‘klassiek/sportief/speels, zegt Emanuela.

Ik heb het kledingadvies  van Toekomst Relatiebemiddeling als heel positief ervaren

Ik heb veel advies gekregen over kleding, stijl, wat wel of niet voor mij geschikt is (als het gaat om mijn leeftijd, huidskleur, type mens, gelegenheid). Ook heeft ze een (zeer) uitgebreid, persoonlijk kledingadvies in een overzichtelijke mail gestuurd. Zo heb ik altijd een overzichtje bij de hand van wat mij staat en wat niet, voor wanneer ik nieuwe kleding wil aanschaffen.

Deze ‘lange verkleedpartij’ vond plaats in een prettige, open sfeer en in aangenaam gezelschap. Het was echt een gezellige dag.

Afsluitend kan ik alleen maar positief zijn over deze stap. Ik ben er echt anders door naar mezelf gaan kijken en ga met een goed gevoel op date.

Ik kan styliste Emanuela Giorgi echt van harte aanbevelen.

 

 

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×