Toekomst Relatiebemiddeling Eindhoven

Toekomst Relatiebemiddeling Eindhoven

Deze week een speciale actie voor Annemarie uit Den Bosch. 

Ben jij een ondernemende, verzorgde man die leeft vanuit zijn hart en is breed ontwikkeld op allerlei gebieden? Wil je nog veel genieten, reizen en fijne gesprekken voeren? Lees dan verder en reageer snel. Wie weet mag je volledig GRATIS kennismaken met deze heerlijke vrouw.

Persoonsbeschrijving van Annemarie, 71 jaar, Noord Brabant

Annemarie is een elegante en charmante dame. Met blond vrouwelijk geknipt haar, lichte ogen, een vriendelijk gezicht  zonder rimpels en een normaal/vrouwelijk postuur. Ze heeft een leuke jurk aan, is zeer goed verzorgd en met smaak opgemaakt. Annemarie woont in een heerlijk, ruim bungalow, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het huis staat midden in het groen en heeft een heerlijke tuin waar Annemarie graag vertoeft.

Ze komt uit een fijne familie, warme familiebanden zijn voor haar belangrijk. Ze heeft een mooi leven gehad en wil de laatste 15-20 jaar (Annemarie gaat ervan uit dat ze nog lekker lang blijf leven) nog vele leuke dingen meemaken.

Annemarie heeft leuke mensen om haar heen, vrienden en kennissen maar de meeste zijn getrouwd en dat maakt het afspreken toch wat moelijker. Ze onderneemt veel leuke dingen en haar weken zijn aangenaam gevuld. Ze gaat graag bridgen, kookt graag en vindt het fijn om van het etentje iets moois te maken, drinkt graag een wijntje, geniet van de fijne sfeer. 

Met haar nieuwe vriend zou ze willen fietsen, wandelen, lekker op een terrasje zitten, een keer naar een mooie stad en lekker lunchen, misschien naar een museum of een muziek uitvoering. Ze is niet moeilijk en vindt vrij veel activiteiten leuk. Wat ze nu voornamelijk mist is de aanwezigheid van een speciale man in haar leven. Samen uitgebreid ontbijten, samen de krant lezen, dan even op pad, overleggen wat je in de avond doet, misschien samen naar de vrienden en gaan borrelen, en natuurlijk samen op vakantie. Dat mist ze. Ze heeft nu de tijd en wil daar gebruik van maken.

Ze wil nog heel graag reizen.  Dat kan een cruise zijn, met de auto door Europra reizen,  met het vliegtuin mooie authentieke bestemmingen bezoeken.  Leuke tripjes maken, lekker eten en de cultuur snuiven. 

Annemarie is ontzettend hartelijke, vrolijk, zachtaardig, knuffelig meegaand tot een bepaalde hoogte. Ze staat gelukkig in het leven en is buitengewoon positief.    

De man die Annemarie wil ontmoeten is: lief, heeft humor in zijn leven, samen hardop lachen vindt Annemarie heerlijk, samen het leven leuk maken, niet te moeilijk denken maar wel ook de zorgen samen kunnen delen, kunnen overleggen en in elkaars levens aanwezig zijn.  Hij is zorgzaam,  gevoelig, betrokken,  een maatje, iemand die echt weer een partner voor de rest van zijn leven zoekt. Een goed uitziende, goed geklede man met twinkeling in zijn ogen en een positief inslag.

Annemarie rookt niet en wil bij voorkeur een niet rokende partner. 

Toekomst Relatiebureau Eindhoven is er voor de alleenstaande 40, 50, 60 en 70 plusser die van het leven wil genieten en op een veilige, aangename manier een nieuwe partner wil ontmoeten.

Waarmee kan Toekomst Relatiebemiddeling Eindhoven jou helpen?

  • Je wilt een partner uit je eigen regio
  • Je wilt een betrouwbare partner die zijn/haar leven op orde heeft
  • Je wilt dates die bij jouw wensen aansluiten
  • Je wilt hiervoor een eerlijke prijs betalen en een fijne consulente om advies kunnen vragen

Wil je ook een leuke en vrolijke vrouw? Een vlotte en betrouwbare vent? Bel ons of vul het formulier in voor een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek.

Wie via internet op zoek is naar een duurzame relatie heeft vaak te maken met teleurstellingen. De profielen kloppen vaak totaal niet en je weet niet of iemand wel te vertrouwen is. Bij Toekomst Relatiebemiddeling Eindhoven ontmoet je alleen mensen die daadwerkelijk ongebonden zijn, door ons zijn thuisbezocht en waarbij de kans duidelijk aanwezig is dat er iets moois tussen jullie kan ontstaan.

Omdat wij onze cliënten persoonlijk kennen zijn de matches vaak sneller succesvol.

Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismaking gesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden? Bel Toekomst Relatiebemiddeling Eindhoven: 040 218 0554. Je zult verrast zijn!

Veel mensen vinden het spannend om ons bellen. Je bent dus niet de enige. Maar wil je echt graag een nieuwe partner vinden en je kansen vergroten? Dan helpt het misschien om te weten dat mensen later vaak zeggen: "Had ik het maar eerder gedaan.”