Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Ben jij een ondernemende en hoger opgeleide single tussen 40-75 jaar, op zoek naar een duurzame relatie? Heb je een druk bezet leven en daardoor te weinig tijd om jouw nieuwe partner te vinden? Woon je in Noord-Brabant of Gelderland, het westen van het land of Midden-Nederland en Utrecht?  Zoek je een nieuwe partner in jouw eigen regio?

Ben je het vruchteloze internetdaten inmiddels beu? Vindt je het niet prettig om met een foto en een profiel op een datingsite te staan? Wil je zeker weten dat je privacy gewaarborgd is? Wil je een partner ontmoeten die echt bij je past?

Besteed je zoektocht uit aan Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden. Wij gaan voor jou professioneel en resultaatgericht op zoek naar de ware.

  • Hoger opgeleide dames en heren weten vaak goed wat ze wel of niet willen. "Een aantrekkelijke en goed verzorgde partner op niveau", dat is wat wij vaak als eerste horen. De consulente van Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden kijkt echter verder. Of iemand voor je geschikt is als levenspartner heeft vooral met 'ongrijpbare' zaken te maken als waarden en normen, leefstijl en persoonlijkheid. Over onze contactvoorstellen is goed nagedacht. Er wordt naar het uiterlijk gekeken, maar vooral ook naar de karaktereigenschappen, belevingswereld en interesses.
  • De persoonlijke relatiebemiddeling heeft een grote meerwaarde in het geval van complexe situaties: zoals relaties met kinderen of relatie na overlijden van een partner etc.

Wat zijn de voordelen van Toekomst Relatiebureau voor hoger opgeleiden?

  • Deskundige matches op maat, persoonlijk tot stand gebracht op basis van een uitgebreid intakegesprek en afgestemd op jouw partnerwensen en jouw persoonlijke situatie.
  • Je weet met wie je date. Wij kennen alle cliënten persoonlijk en houden regelmatig contact. Geen misleidende en niet kloppende profielen.
  • De partnerkandidaten komen uit je eigen regio.
  • Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden bewaart jouw gegevens volgens de voorschriften van het CBP.
  • De relatie tussen de consulente en onze cliënten is zeer persoonlijk, wat de slagingskans verhoogt. Alleen jouw consulente en de kandidaat partner zien jouw profiel.
  • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn: Toekomst Relatiebemiddeling hanteert eerlijke, scherpe tarieven. Intake van 2 uur: € 150, bemiddeling per maand: € 56 (let op: in 2017 komt er een lichte prijsstijging).

Omdat wij onze cliënten persoonlijk kennen zijn de matches vaak sneller succesvol. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op.