Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Ben jij een ondernemende en hoger opgeleide single tussen 35-75 jaar, op zoek naar een duurzame relatie? Heb je een drukbezet leven en daardoor te weinig tijd om jouw nieuwe partner te vinden? Woon je in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, het westen of noorden van het land of Midden-Nederland en Utrecht?  Zoek je een nieuwe partner in jouw eigen regio?

Veel mensen zijn het vruchteloze internet-daten beu en vinden het niet prettig om met een foto en een profiel op een datingsite te staan. Herken je dat? Wil je zeker weten dat je privacy gewaarborgd is een partner ontmoeten die echt bij je past?

Besteed je zoektocht uit aan Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden. Wij gaan voor jou op professionele wijze en resultaatgericht op zoek naar de ware.

  • Hoger opgeleide dames en heren weten vaak goed wat ze wel of niet willen. “Een aantrekkelijke en goed verzorgde partner op niveau”, dat is wat wij vaak als eerste horen. De consulente van Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden kijkt echter verder. Of iemand geschikt is als levenspartner heeft vooral met ‘ongrijpbare’ zaken te maken als waarden en normen, leefstijl en persoonlijkheid. Over onze contactvoorstellen is goed nagedacht. Er wordt naar het uiterlijk gekeken, maar vooral ook naar de karaktereigenschappen, belevingswereld, relatiewaarden en interesses.
  • De persoonlijke relatiebemiddeling heeft een grote meerwaarde in het geval van complexe situaties zoals bij relaties na scheiding met thuiswonende kinderen of relaties na overlijden van een partner.

Wat zijn de voordelen van Toekomst Relatiebureau voor hoger opgeleiden?

  • Deskundige matches op maat, persoonlijk tot stand gebracht op basis van een uitgebreid intakegesprek en afgestemd op jouw partnerwensen en jouw persoonlijke situatie.
  • Je weet met wie je date. Wij kennen alle cliënten persoonlijk en houden regelmatig contact. Geen misleidende en niet kloppende profielen.
  • De partnerkandidaten komen desgewenst uit je eigen regio.
  • Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Toekomst Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden bewaart jouw gegevens volgens de voorschriften van het CBP.
  • De relatie tussen de consulente en haar cliënten is zeer persoonlijk, wat de slagingskans verhoogt. Alleen jouw consulente en (na overleg) de kandidaat-partner zien jouw profiel.
  • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn: Toekomst Relatiebemiddeling hanteert eerlijke, scherpe tarieven.

Omdat wij onze cliënten persoonlijk kennen zijn de matches vaak sneller succesvol. Je wilt een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×