Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren

Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren en 60-70 plussers

Wil je graag een nieuwe partner, een maatje?

Actieve senioren kom je overal tegen. De leeftijdsgroep van 60 en 70 plussers is volop aan het reizen, golfen en theaters aan het bezoeken. Wat gebeurt er echter als je door het overlijden van je partner of scheiding onverwachts alleen komt te staan? Plotseling wordt alles veel moeilijker. Met z’n tweeën ging je overal gemakkelijk heen, samen met een bevriend echtpaar op stap, lekker fietsen en bij elkaar op visite. Maar alleen voel je je vaak toch bezwaard of teveel en minder op je gemak.

Wil je ook niet meer ’s avonds in je eentje op de bank zitten?

De cliënten van Toekomst Relatiebureau voor senioren zijn actieve singles, 60 en 70 plussers die op een persoonlijke, veilige manier hun nieuwe partner willen ontmoeten. De meeste cliënten wonen in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons filmpje (Onze werkwijze in beeld) of bel ons via 040 218 0554 voor meer informatie.

Voordelen van Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren

  • Je wilt een betrouwbare partner die zijn/haar leven op orde heeft
  • Je wilt een partner ontmoeten die echt bij je past, dezelfde dingen leuk vindt, jou begrijpt
  • Je wilt je eigen consulente die je begeleidt en die je altijd om advies kunt vragen
  • Je wilt een partner/maatje die niet al te ver weg woont

Waarom is Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren iets voor jou?

Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren houdt altijd rekening met jouw situatie. Wat heb je allemaal in het leven meegemaakt? Ben je al getrouwd geweest en hoe was je partner? Hoe lang ben je al alleen, wonen de kinderen in de buurt? Wie zou je gelukkig kunnen maken, wat zoek je in een partner en wat voor soort relatie wil je? Daarnaast komen er natuurlijk karakter, interesses en levensloop aan de orde.

Wij bezoeken al onze cliënten thuis; je voelt je prettiger in je eigen omgeving en bij een kopje koffie gaan we op een rustige manier kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden? Neem snel contact met ons op.

Veel mensen vinden het spannend om ons bellen. Je bent dus niet de enige. Het helpt misschien om te weten dat onze cliënten later vaak zeggen: "Had ik het maar eerder gedaan”.