Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren en 60 en 70 plussers

Wil je graag een nieuwe partner, een maatje?

Actieve senioren kom je overal tegen. De leeftijdsgroep van 60 en 70 plussers is volop aan het reizen, golfen en culturele uitstapjes aan het maken. Alles wordt plotseling anders als je door het overlijden van je partner of scheiding onverwachts alleen komt te staan. Met z’n tweeën ging je overal gemakkelijk heen, samen met een bevriend echtpaar op stap, lekker fietsen en bij elkaar op visite. Maar alleen voel je je vaak toch bezwaard of te veel en minder op je gemak.

Wil je ook niet meer ’s avonds in je eentje op de bank zitten?

De cliënten van Toekomst Relatiebureau voor senioren zijn actieve singles, 60 en 70 plussers die op een persoonlijke, veilige manier hun nieuwe partner willen ontmoeten. De meeste cliënten wonen in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons filmpje (Onze werkwijze in beeld) of bel ons via 040 218 0554 voor meer informatie.

Voordelen van Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren

  • Je wilt een betrouwbare partner die zijn/haar leven op orde heeft
  • Je wilt een partner ontmoeten die echt bij je past, dezelfde dingen leuk vindt, jou begrijpt
  • Je wilt je eigen consulente die je begeleidt en die je altijd om advies kunt vragen
  • Je wilt een partner/maatje die niet al te ver weg woont

Waarom is Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren iets voor jou?

Toekomst Relatiebemiddeling voor senioren houdt altijd rekening met jouw situatie. Wat heb je allemaal in het leven meegemaakt? Ben je al getrouwd geweest en hoe was je partner? Hoe lang ben je al alleen, wonen de kinderen in de buurt? Wie zou jou gelukkig kunnen maken, wat zoek je in een partner en wat voor soort relatie wil je? Daarnaast komt natuurlijk karakter, interesses en levensloop aan de orde.

Wij bezoeken al onze cliënten thuis; je voelt je prettiger in je eigen omgeving en bij een kopje koffie gaan we op een rustige manier kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden? Neem snel contact met ons op.

Veel mensen vinden het spannend om ons bellen. Vind jij dat ook? Je bent dus niet de enige. Het helpt misschien om te weten dat onze cliënten later vaak zeggen: “Had ik het maar eerder gedaan”.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×