Samen op vakantie

Samen met je nieuwe partner op vakantie?

Maarten (60) ging met zijn ex-vrouw meerdere keren per jaar op reis. Dat waren culturele en avontuurlijke vakanties, soms een kleine stedentrip of een weekje naar de zon. Maar helaas was reizen het enige dat zij op een gegeven moment nog gemeen hadden. De kinderen waren het huis uit en er was nog maar weinig gemeenschappelijks over. Ze leefden erg langs elkaar heen. De scheiding was eigenlijk een logisch gevolg, ze waren het er snel over eens. Beetje bitter, na zoveel jaar samen, maar ze hebben alles in goed overleg geregeld.

ervaringen van leden

Van single naar een serieuze relatie

En toen begon het leven als vrijgezel. Maarten had het zich toch anders voorgesteld. Had gedacht dat het makkelijker was om weer een leuke vrouw te vinden…en het alleen zijn viel hem tegen.

Eén keer was hij meegegaan met zo’n singlereis, maar wat een trieste bedoening was dat! Best aardige mensen hoor en veel vrouwen, maar met niemand echt een klik en het gejakker van zo’n vol programma was niks voor hem. Dan nog liever niet op vakantie!

Ook thuis begon Maarten het niet meer zo gezellig te vinden. Door de week als hij aan het werk was ging het nog wel maar de weekenden waren lang. Niemand om de dag mee door te nemen, om samen mee te koken en te eten, om mee op stap te gaan, of om lekker op de bank tegenaan te kruipen, of ’s morgens naast wakker te worden.

Maarten wilde niet langer wachten tot er toevallig een nieuwe liefde op zijn pad kwam en belde met Toekomst Relatie. Hij vertelde zijn verhaal en zijn keuze voor persoonlijke relatiebemiddeling.

In José (59) zagen wij veel overeenkomsten met Maarten en met wat hij belangrijk vindt in het leven. Zij deelt zijn liefde voor het reizen maar is ook iemand die het thuis gezellig maakt. Zij vullen elkaar in veel dingen aan. Met haar gastvrijheid en haar warme persoonlijkheid heeft ze weer echte liefde in het leven van Maarten gebracht. Zij zijn nu al een paar jaar samen en Maarten liet ons weten dat hij gelukkiger is dan ooit.

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×