Verhaal van Annemiek

Verhaal van Annemiek

Annemiek (53 jaar) is 12 jaar getrouwd geweest en heeft twee zoons. Na haar scheiding is ze lang alleen geweest met haar kinderen. Heel bewust, om ze te behoede voor nieuwe problemen die nieuwe relaties met zich mee zouden kunnen brengen.

Toen de jongens uit huis gingen leerde ze een nieuwe man kennen. Achteraf ziet ze wel dat dit geen goede keus geweest is. Eigenlijk is ze altijd een beetje in haar huwelijk met haar jeugdliefde blijven hangen, nog steeds van overtuigd dat ‘zo’n type’ man het beste bij haar past.

Maar inmiddels heeft ze ervaren dat ook deze relatie geen lang leven beschoren was en is ze er (weer) bedrogen uitgekomen. Het lijkt wel of alle mannen hetzelfde zijn! Ze willen allemaal maar één ding! Ze vraagt zich vertwijfeld af waar ze nou toch een echte, leuke man kan vinden…eentje die betrouwbaar is, haar waardeert en respecteert.

Meer informatie

Herken je dit? Wil je (in een 1-op-1-situatie) leren hoe je de dingen anders kunt aanpakken? Op een manier dat het leven voor jou leuker wordt en je je kansen op een relatie enorm kunt vergroten? Voor meer informatie neem je contact op met een van onze relatiebemiddelaars / single-coaches.