Verhaal van Frans

Verhaal van Frans

Frans (70 jaar, weduwnaar) hij is intelligent, actief, gezond, financieel onafhankelijk, heeft een goed huwelijk gehad maar zijn vrouw is 2 jaar geleden overleden. Samen hebben ze veel gereisd, heerlijke tijden gehad.

Wat wil hij nu verder? Wil hij alleen blijven of durft hij toch nog op zoek te gaan naar een nieuwe relatie? Hoe pakt hij dat aan? Hij wil iemand die niet voor zijn centen kiest maar echt voor hem. En wat vinden zijn kinderen ervan als hij een nieuwe vriendin zal hebben?

Eigenlijk weet hij stiekem heel goed wat hij wil, hij wil een nieuwe vriendin! Samen reizen, samen kokkerellen, weekendjes weg, samen genieten…..

Hij heeft advies nodig, tips over hoe het daten anno 2018 in zijn werk gaat. En een eerlijk gesprek met een professional om te bekijken of hij er überhaupt al aan toe is.

Meer informatie

Herken je dit? Wil je (in een 1-op-1-situatie) leren hoe je de dingen anders kunt aanpakken? Op een manier dat het leven voor jou leuker wordt en je je kansen op een relatie enorm kunt vergroten? Voor meer informatie neem je contact op met een van onze relatiebemiddelaars / single-coaches.