Verhaal van Frans

Frans (70 jaar, weduwnaar) is intelligent, actief, gezond, financieel onafhankelijk, heeft een goed huwelijk gehad. Zijn vrouw is 2 jaar geleden overleden, samen hebben ze veel gereisd en heerlijke tijden gehad.

Hoe wil hij nu verder? Wil hij alleen blijven of durft hij toch nog op zoek te gaan naar een nieuwe relatie? Hoe pakt hij dat aan? Hij wil iemand die niet voor zijn geld kiest maar echt voor hem. En wat vinden zijn kinderen ervan als hij een nieuwe vriendin zal hebben?

Eigenlijk weet hij stiekem heel goed wat hij wil, hij wil een nieuwe vriendin! Samen reizen, samen kokkerellen, weekendjes weg, samen genieten…

Hij heeft advies nodig, tips over hoe het daten in deze tijd in zijn werk gaat. En een eerlijk gesprek met een professional om te bekijken of hij er überhaupt al aan toe is.

Meer informatie

Herken je dit? Wil je (in een 1-op-1-situatie) leren hoe je de dingen anders kunt aanpakken? Op een manier dat het leven voor jou leuker wordt en je je kansen op een relatie enorm kunt vergroten? Voor meer informatie neem je contact op met een van onze relatiebemiddelaars / single-coaches.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×