Vind je het spannend om (weer) te gaan daten?

Twijfel jij of je klaar bent voor een (nieuwe) relatie? Voor jou, met alle twijfels en onzekerheden die je kunt voelen, hebben wij deze gratis online training ontwikkeld. Het mooie wat deze training jou oplevert is dat je een keuze kunt maken vanuit vertrouwen. Een antwoord vinden op de vraag of je wel of niet openstaat voor een relatie. Jij bepaalt. Jij hebt de keuze. Daar gaat het om. Jij kiest jouw eigen liefdesgeluk!

Herken jij dit? Graag SAMEN met iemand op de bank zitten. Graag SAMEN met iemand op dat etentje van vrienden arriveren. Graag SAMEN 's avonds eten. SAMEN delen hoe jullie dag is verlopen. Het verlangen naar SAMEN heeft niets te maken met jezelf ongelukkig voelen als je alleen bent. Het heeft alles te maken met een diepere connectie willen hebben, delen met een partner, met jouw ware liefde. Toch kan het spannend voelen om dit vanuit vertrouwen aan te gaan...

Boek hier jouw gratis coaching call!

Ben je enthousiast? Wil je even sparren? Onderzoeken welk pakket het beste bij jou past?

Na afloop van deze gratis training weet jij of je klaar bent voor een relatie!

‘ONTDEK of jij klaar bent voor een relatie’ is de eerste fase uit onze unieke ONTDEK-methode. Een methode die volledig in het teken staat om jou alles over de liefde te laten ontdekken! Over jezelf, over de ander en over elkaar!
We geven jou een uniek voorproefje van deze unieke methode! Zo krijg jij niet alleen vertrouwen in jezelf, maar ook in de liefde!

 

Wat zou het voor jou betekenen als jij met plezier zou kunnen daten?

Geen standaard adviezen, maar een training die daadwerkelijk een bijdrage levert aan je zoektocht naar een liefdevolle relatie.
 • Een training die jou laat ontdekken dat jij de constante factor bent in jouw eigen verhaal.
 • Een training die jou laat ontdekken dat als je doet wat je altijd deed, je ook krijgt wat je altijd kreeg.
 • Een training die jou laat ontdekken dat alleen jij verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen (liefdes)geluk!

Je kan ook direct bellen met onze coach Eugenie: 06 1380 8610

We nemen je mee in de letters van ONTDEK:

Ontdek Toekomst Relatie

Nieuwe ontdekkingen

Tijd voor vertrouwen

Dromen of realiteit

Eigen geluk

Klaar voor de volgende stap!

Inclusief een video van onze coach Eugénie van Soest én een door haar ingesproken mini meditatie. Voor als jij echt met jouw hele gevoel naar jouw vertrouwen wil gaan om antwoord te vinden op de vraag: Ben ik klaar voor een (volgende) relatie?

 

 • Zelfreflectie
  Wie ben jij, wie zoek je
 • Relatiewaarden
  Wat maakt je écht gelukkig
 • Daten kan je leren
  Slow daten is de oplossing
 • Jouw nieuwe relatie gevonden
  Communicatie binnen de relatie
 • Jullie zijn samen
  Advies blijft mogelijk

Direct aan de slag

Wat vind jij van jouw eigen liefdesleven?

Het kan zijn dat je denkt:

Ik ben niet leuk genoeg. Iedereen kan een (nieuwe) liefde vinden, behalve ik. Wat als ik de eeuwige vrijgezel blijf? Wat als mijn huisje, boompje, beestje al is geweest in dit leven en er niet nog eentje komt? Wat als ik te oud ben om te daten? Misschien moet ik eerst een paar kilo afvallen. Ik ben nu veel te druk om een relatie aan te gaan. Ik ben te verlegen om te gaan daten. Ik ben gescheiden. Ik ben weduwe/weduwnaar.

De harde waarheid is dit: zolang je dat gelooft, krijg je gelijk.

Wat jij ook denkt, het maakt niet uit off je 65 jaar bent, dat je heel groot bent of juist heel klein, dat je hoog intelligent bent, twee keer gescheiden, spiritueel, uit een ander land komt en ga zo maar door.

Je kan de makkelijke weg kiezen en geloven wat jij denkt, maar je kan er ook voor kiezen om ervoor te gaan en de liefde een handje te helpen. Ik begrijp heel goed hoe lastig het is én kan zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Hoe groot dat effect daarvan zal zijn. Voor nu, en ook voor jouw toekomst.

Stel je eens voor… je eindelijk thuis voelen bij die speciale man/vrouw.
Dat jouw partner altijd achter je zal staan en van je houdt om wie jij bent.

Verspil geen weken, maanden, jaren van je leven meer met dates die nergens toe leiden.

HET IS TIJD OM DE WARE TE GAAN VINDEN!

Plan nu je gesprek

Verlang jij naar een fijne relatie? Lukt het je maar niet de juiste partner te vinden? Met de ONTDEK-methode begeleiden we jou graag bij deze zoektocht! Jij ontdekt wie er nu écht goed bij jou past, wat jij écht belangrijk vindt in een relatie én hoe jij kan daten zonder emotionele rollercoaster!

Kennismaking plannen

7 van de 10 leden slaagt

Veel mensen hebben middels Toekomst Relatie hun partner al gevonden. Ik ook! En wat wil jij? Blijf je nog langer alleen of ga je met ons op zoek naar jouw partner? Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag met je wat de opties zijn om jouw nieuwe liefde te vinden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×