Vragen

Waarom zou ik mijzelf aansluiten bij een betaalde organisatie als er gratis datingsites zijn?

Let op: bijna niets is echt gratis! Overweeg je een datingsite, kijk dan eerst heel goed naar de voorwaarden.
De belangrijkste reden om met een betaalde organisatie als Toekomst Relatie in zee te gaan, is de manier waarop je met iemand in contact komt. Op een internet datingsite valt niets te controleren. Er worden vaak onwaarheden verteld. Iemand die zegt gescheiden te zijn blijkt getrouwd, er worden foto's geplaatst van 10 jaar terug, mensen daten vaak met meerderen tegelijkertijd, waardoor de kans op succes weer afneemt. Natuurlijk lukt het sommigen om een partner te vinden, maar je moet wel voorbereid zijn op teleurstellingen.
Bij Toekomst Relatie hebben wij al onze leden gezien en uitgebreid gesproken. Oplichters vallen bij ons dan ook snel door de mand. Je kan ons altijd bellen voor advies of om je verhaal te vertellen. Je staat er dus niet alleen voor en je hoeft niet bang te zijn voor grote, onaangename verrassingen.  Een serieuze relatie verdient een serieuze aanpak!

Zijn jullie aangesloten bij een branchevereniging voor relatiebemiddelingsbureaus?

De relatiebemiddeling heeft inderdaad een branchevereniging die zichzelf de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) noemt. Toekomst Relatiebemiddeling is met reden géén lid van deze vereniging. Gezien het feit dat noch de overheid, noch consumentenorganisaties dit zogenaamde keurmerk ondersteunen, vinden wij dat dit lidmaatschap niets toevoegt en gebruiken wij de kosten die we hierdoor kunnen besparen, liever om onze prijzen laag te houden.
Toekomst Relatiebemiddeling heeft een eerlijke, heldere werkwijze. Ons team zet zich met respect, plezier en passie in voor een succesvolle bemiddeling!

Jullie zeggen een grote slagingskans te hebben, hoe komt dat?

Wij werken met veel kennis en toewijding aan de selectie van de kandidaten. Het is een intensief proces. Wij verdiepen ons in de karaktereigenschappen van onze cliënten, in hun wensen en hun levenswijze. Regelmatig kijken we verder dan alleen in ons eigen bestand. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om voor jou precies de juiste partner te selecteren. De telefoontjes en kaartjes die wij ontvangen van cliënten die geslaagd zijn, die samen gelukkig zijn of gaan trouwen, bevestigen dat onze werkwijze werkt! Mensen gelukkig maken is een mooi vak.

Waarom zijn jullie goedkoper dan de andere bemiddelingsbureaus?

Er zijn veel relatiebemiddelingsbureaus die hoge, onduidelijke tarieven hanteren. Toekomst Relatiebemiddeling wil hier afstand van nemen.
Wij realiseren ons dat in deze tijd veel mensen op hun centen moeten letten. Toch willen wij iedereen de kans op een mooie, gelukkige relatie kunnen bieden.
Wij houden onze tarieven laag zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Hierdoor zijn wij laagdrempelig en wordt ons bestand voortdurend voorzien van nieuwe leden.
Kortom: eerlijke prijzen voor een eerlijke dienstverlening.

Ik vind de drempel om jullie te bellen zo hoog. Vinden anderen dat ook?

Zeer zeker. Dit geldt bijna voor iedereen, het is voor velen spannend om deze stap te zetten. Mensen weten niet wat ze kunnen verwachten. Toch verdwijnt de spanning eigenlijk altijd binnen de eerste paar minuten van het gesprek. Wij doen ons werk met hart en ziel en houden het gezellig en dat waarderen onze cliënten enorm. En als je moet kiezen tussen alleen blijven of toch even de telefoon pakken om ons te bellen, dan is de keuze snel gemaakt.

Ik ben 64, maak ik nog kans op een relatie?

Het antwoord is een grote JA. Wij zien juist dat de mensen van een wat hogere leeftijd zeer serieus investeren in een nieuwe relatie. Zij waarderen het leven en willen daar elk moment van genieten. Een gelukkige oude dag samen met z'n tweeën kunnen beleven.

Waarom werken jullie zonder foto's?

Uiterlijk is zeker van belang binnen een relatie en wij houden er dan ook rekening mee in onze selectie. Je hebt de mogelijkheid bij ons je wensen en verlangens op dat vlak duidelijk te maken en wij nemen het zeker mee tijdens onze zoektocht naar jouw ware partner. Maar het is niet noodzakelijk met foto's te werken. Foto's werken vaak misleidend en beperkend. Heel veel mensen die al via internet gedated hebben, hebben dezelfde ervaring opgedaan. Een foto kan je wel aanspreken maar in het echt pakt het vaak anders uit. De lichaamstaal, uitstraling, hoe mensen spreken of lachen zijn kenmerken die uiteindelijk een relatie doen slagen. Alleen tijdens persoonlijke ontmoeting kan je hier achter komen.

Ik heb nog thuiswonende kinderen, maak ik kans?

Jazeker maak je een kans. Mensen die zelf kinderen hebben, hebben vaak geen bezwaar tegen thuiswonende kinderen. Wij horen ook vaak, juist van mensen die door omstandigheden geen kinderen hebben, dat ze het gezellig zouden vinden als hun partner wel kinderen heeft. Bijna iedereen wil ooit opa of oma worden.

Geven jullie ook adviezen voor de date?

Dat doen wij graag. Wij weten goed wat de valkuilen van de eerste afspraak kunnen zijn. Je krijgt van ons algemene, maar ook persoonlijke tips.

Ik vind de eerste date heel spannend. Waarover praat ik beter niet tijdens zo’n eerste ontmoeting?

- Over vorige partners en relaties. Je kunt vanzelfsprekend kort je relatiehistorie schetsen, maar houd het echt kort.
- Over intieme zaken, waaronder je familiale, financiële en lichamelijke problemen. Dit kan allemaal later aan bod komen als jullie elkaar beter kennen.
- Over wat je in de relatie absoluut wel of niet wilt. Dit kan je gesprekspartner afschrikken en de afspraak onnodig verpesten.
- Bespreek op de eerste date je vorige dates niet! Je hebt hopelijk iets beters en interessanter te vertellen. Jij wilt toch ook niet dat over jou geroddeld wordt? 

Kort samengevat: Houd de eerste date gezellig en tikkeltje oppervlakkig. Ga lekker een kopje koffie samen drinken, een wandeling maken, praat over koetjes en kafjes, vakanties, leuke dingen.

Speelt het uiterlijk een belangrijke rol?

Jij bent zoals je bent. Wat je van moeder natuur mee hebt gekregen heb je niet in de hand; wat je ermee doet daarentegen wel. Een verzorgd uiterlijk, eigentijdse kleding, een moderne bril, leuk geknipt haar, een lekker (niet te opvallend) geurtje. Trek voor de date een leuk modern overhemd aan, ga lekker naar de kapper! Het doet wonderen!

Hoeveel kandidaat-partners ga ik ontmoeten?

Dit is een zeer persoonlijke vraag die wij alleen kunnen beantwoorden als wij jou uitgebreid hebben gesproken. Wil je zelf veel kandidaten ontmoeten of ga je selectief te werk en kies je alleen voor de perfecte match? Vertel ons zoveel mogelijk; dat vergroot een snelle slagingskans. Toekomst Relatie gaat voor goede matches waarbij er een goede kans aanwezig is dat de match slaagt! In elk geval geldt bij ons dat het aantal voorstellen onbeperkt is!

Zijn jullie aangesloten bij een branchevereniging voor relatiebemiddelingsbureaus?

De relatiebemiddeling heeft inderdaad een branchevereniging die zichzelf de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) noemt. Toekomst Relatiebemiddeling is met reden géén lid van deze vereniging. Gezien het feit dat noch de overheid, noch consumentenorganisaties dit zogenaamde keurmerk ondersteunen, vinden wij dat dit lidmaatschap niets toevoegt en gebruiken wij de kosten die we hierdoor kunnen besparen, liever om onze prijzen laag te houden. 
Toekomst Relatiebemiddeling heeft een eerlijke, heldere werkwijze. Ons team zet zich met respect, plezier en passie in voor een succesvolle bemiddeling!

Heb je nog vragen? Wij horen het graag