Waarom kies je voor de relatiebemiddeling van Toekomst?

Liefde is… een stuk makkelijker te vinden door bemiddeling!

Stel je voor: je bent gewoon bezig met een van je dagelijkse bezigheden. Je doet de boodschappen, maakt een wandeling door het park, of fietst naar je werk. En ineens is ze daar: jouw perfecte partner. Het is liefde op het eerste gezicht. Jullie maken een afspraakje, het klikt meteen tussen jullie, en als snel ontstaat er een prachtige relatie. Zonder dat je hier bewust naar op zoek was.

Afspraakje na afspraakje na afspraakje…

Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het misschien ook wel een beetje. Dit soort ontmoetingen zien we in films, en – toegegeven – af en toe in het echte leven. Vaak gaat er echter een periode van eenzaamheid en een lange, vermoeiende zoektocht aan vooraf: het eindeloos bekijken van profielen op datingwebsites, de beleefde chatgesprekken die uiteindelijk op niets uitlopen, en de talloze afspraakjes waarbij na de eerste tien minuten al duidelijk was dat er geen tweede date zal komen. Het is natuurlijk veel makkelijker om deze zoektocht uit te besteden aan iemand die er verstand van heeft! Maar waarom wordt dit dan toch vaak niet gedaan?

Een match door bemiddeling!

Iedereen begrijpt dat die perfecte ontmoeting – liefde op het eerste gezicht, de prins(es) op het witte paard – geen weerspiegeling is van de werkelijkheid. Het is een sprookje, iets waar haast magie aan te pas moet komen voordat het echt zou gebeuren. Toch hecht de moderne samenleving zoveel waarde aan dit ideaalbeeld, dat het steken van tijd en energie in het zoeken naar een goede relatie bijna wordt gezien als een taboe. Iemand anders inschakelen om een partner voor jou te vinden, wordt soms beschouwd als onconventioneel. En dat terwijl het juist heel goed werkt! Want waarom zou je niet iemand om hulp vragen die veel verstand heeft van deze zaken, en die jou met alle liefde wil helpen aan een leuke partner? Op andere vlakken in ons leven doen we dit namelijk wel. Wanneer we een huis willen kopen, kunnen we uren spenderen op het internet om het huis van onze dromen te vinden, maar we kunnen ook een makelaar inschakelen. We vertellen de makelaar al onze wensen en de eisen waar het huis aan moet voldoen, en de makelaar – die gespecialiseerd is in dit vak en hier ervaring mee heeft – gaat voor ons op zoek! Dit is niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker! En zo is het met relatiebemiddeling precies hetzelfde. Je gaat iemand ontmoeten die, volgens een expert, een match is met jou op basis van jouw eigenschappen en wensen. Buiten het feit dat je meteen iemand ontmoet die bij jou past en waarmee je verschillende dingen gemeen hebt, weet je ook zeker dat de verwachtingen van beide personen met elkaar overeenkomen. Je zit nu niet meer in een restaurant tegenover iemand die alleen maar een leuke avond wil hebben, terwijl jij juist op zoek bent naar een serieuze relatie. Nu ontmoet je iemand met wie je echt samen wilt zijn, en met wie je een toekomst voor je ziet!

Het begin van een toekomst

Dus, stel je nu nog eens een keer voor: je bent gewoon bezig met een van je dagelijkse bezigheden. Je doet de afwas, maakt je bed op, of ruimt de tafel af. Plotseling word je gebeld: “Hallo, we hebben iemand voor je gevonden!” En dat terwijl het urenlang afstruinen van alle datingwebsites jou bespaard is gebleven. Ik zou dit haast beschrijven als magisch…

 

 

Is relatiebemiddeling geschikt voor mij?

Wil je graag meer informatie hierover ontvangen. Vul hier dan je e-mailadres in.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×