Samen wakker worden

De zon gluurt voorzichtig door de gordijnen en hult je slaapkamer in een diffuus licht. Je wordt langzaam wakker, je luistert naar haar ademhaling, je ruikt haar haren en voelt haar warme lichaam naast je. Je rechterarm is gevoelloos omdat zij erop ligt. Je probeert niet te bewegen,  je wilt haar nog niet wakker maken…je geniet stilletjes van dit moment.

Hoelang heb je hier niet naar verlangt? In de jaren dat je vrijgezel was sliep je soms wel eens bij een vriendinnetje maar je nam haar nooit mee naar je eigen huis. Jouw slaapkamer, jouw bed, dat was privé. Maar met deze prachtige vrouw is het leven anders geworden. Voor haar heb je geen geheimen. Zij past bij je, je voelt je thuis bij haar, ze maakt je blij. Als ze naast je loopt voel je je trots, ze hoort bij jou. Ze kiest voor jou. Ze gáát voor jou, en jij voor haar!

Wij gaan graag, ook voor jou op zoek naar de partner die echt bij jou past. Naar een nieuwe liefde in je leven. Het is nooit te laat voor een nieuw begin!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×