Wandelen met een wandelmaatje

Een zondag die druilerig begint. Je draait je nog eens om en slaapt lekker uit, je hebt toch geen plannen. In de middag klaart het weer ineens op. De zon gaat schijnen en je hebt ineens zin om naar buiten te gaan, frisse neus te halen. Lekker de benen strekken, genieten van de natuur.

Hmmm….maar niet echt gezellig in je eentje. Je bekijkt je adresboek in je telefoon om te zien wie je zou kunnen vragen om mee te gaan. Je appt een oude vriendin (blijkt met vakantie) en een goede vriend (die reageert niet), je moeder heb je nu geen zin in. Uiteindelijk ebt het gevoel weer weg en besluit je maar productief te worden en je mail weg te werken. Je doet ook maar vast de voorbereiding voor de vergadering van morgen.

Herkenbaar? Weet je inmiddels zeker dat je lang genoeg single bent geweest? Heb je geen zin meer om er alleen op uit te gaan? Hoe gezellig zou het zijn als je nu een leuke vriendin zou hebben om samen dingen te ondernemen? Om heerlijk die boswandeling mee te maken? Genietend van de buitenlucht, de zon, de wind door de bomen, de natuur… om uiteindelijk de middag samen af te sluiten met een goed glas wijn bij die leuke hut aan de rand van het bos?

Je bent er nog slechts 1 stap van verwijderd: vul het contactformulier in en jouw consulent gaat het voor je regelen!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×