Werkwijze in Beeld

Werkwijze in Beeld

De werkwijze van Toekomst Relatiebureau bestaat uit 3 stappen. Bekijk onze video of lees de onderstaande tekst.

Kennismaking met Toekomst Relatiebureau

De eerste stap voor jou is ons te bellen. Dit blijkt in de praktijk voor veel mensen het moeilijkste moment. Dit is echter niet nodig. Wij werken laagdrempelig en gaan op een aangename manier met elkaar in gesprek. Aan de telefoon beantwoorden wij uitvoerig al jouw vragen en vertellen wij duidelijk over onze werkwijze en wat je van ons mag verwachten. Spreekt onze aanpak je aan, dan wordt het intakegesprek gepland.

Intakegesprek met jouw relatiebemiddelaar

Het intakegesprek vindt plaats bij jou thuis. Je voelt je prettiger in je eigen huis en het helpt ons een echt beeld van jou te krijgen. Wij gaan dieper in op onze vragen. Wij willen er graag achterkomen wie je bent en wat jouw partnerwensen zijn. Jouw karaktereigenschappen komen uitgebreid aan bod. Dit is essentieel voor de bemiddeling en wij nemen hier ruim de tijd voor. Op basis van deze gegevens maken wij een krachtige profielschets van jou. Als deze klaar is leggen wij die aan je voor, zodat je desgewenst aanvullingen kan aanbrengen. De goedgekeurde persoonsbeschrijving wordt later aan de kandidaatpartner voorgelegd.

Selectie, ontmoeting en evaluatie

Op basis van jouw gegevens gaan we een geschikte partner voor jou selecteren en leggen zijn of haar profiel aan jou voor. Zijn jullie allebei akkoord met het voorstel, dan worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld en mag je elkaar gaan bellen om een afspraak te maken. Wij geven graag tips en adviezen voor de eerste ontmoeting.

Hopelijk wordt dit het begin van een mooie relatie. Mocht dat niet het geval zijn, dan willen wij graag weten hoe de date is verlopen. Deze informatie is voor ons waardevol, want op deze manier kunnen wij jouw ervaringen meenemen voor het volgende kandidaatvoorstel.

Zo gaan wij door totdat je uiteindelijk de ware hebt gevonden. Maar misschien is dit niet nodig en vind je al tijdens de eerste date jouw droompartner.

Heb je nog vragen? Wij horen het graag