Zal de vijfde partner jouw ware liefde zijn?

Dat schrijft de Daily Mail.

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

De website MSN ontwikkelde een formule waarmee berekend kan worden hoe succesvol een relatie zal zijn. Om de formule te creëren, werden tweeduizend volwassen mensen ondervraagd over hun liefdesleven.

Uit het onderzoek blijkt dat voor de meeste mensen de vijfde partner de ware is. Een kwart van de ondervraagden vindt het prettig dat de partner, omdat hij of zij vier eerdere partners had, inmiddels ervaring heeft. Toch wil 21 procent van de mannen graag de eerste minnaar van zijn grote liefde zijn.

Humor

Tevens blijkt dat de meeste ondervraagden gevoel voor humor de belangrijkste eigenschap van een partner vinden. Voor 26 procent van de mannen is echter goede seks het belangrijkste ingrediënt van een geslaagde relatie. Van de vrouwen is 13 procent het daar mee eens.

De formule is tamelijk ingewikkeld en vereist enig rekenwerk, maar volgens psycholoog Corinne Sweet, die meewerkte aan het ontwikkelen van de formule, is de uitkomst betrouwbaar en vertelt hij hoelang de partners bij elkaar zulle blijven.

Wensen

“De meeste mensen beginnen aan een relatie met de hoop dat die eeuwig zal duren”, zo zegt ze. Maar weinig mensen weten dat ze pas bij de vijfde seksuele partner echt weten wat ze willen en genoeg zelfvertrouwen hebben om dat ook duidelijk te maken.”

“Er goed uitzien is meegenomen, maar uiteindelijk gaat het erom of de persoonlijkheden, wensen en verlangens van de partners bij elkaar passen. De formule kan helpen om daar achter te komen.”

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×