69 jaar
Zuid- Holland

Ontmoet Jack – in kennismaking

rustig Druk
cultuur natuur
spiritueel nuchter

Actief bezig zijn met mijn handen , is ontspannend.

Na een carrière in de medische sector, geniet hij nu al 4 jaar van zijn welverdiende pensioen. Zijn leven nam een wending toen hij vier jaar geleden besloot te scheiden, vanwege uiteenlopende toekomstvisies van zijn toenmalige partner.

Jack is een trotse vader van twee volwassen zoons en grootvader van twee kleinkinderen, met wie hij een nauwe band onderhoudt. Zijn familie betekent veel voor hem en geven hem veel vreugde.

Een actieve levensstijl kenmerkt Jack. Als een ware doener is hij vaak bezig met klussen in en rondom zijn huis. Dagelijks maakt hij lange wandelingen, waarbij hij geniet van de frisse lucht in de natuur. Sportief ingesteld als hij is, speelt Jack regelmatig een potje tennis met zijn vrienden of fietst een route met zijn fietsclub.

Sociaal gezien heeft Jack een kleine, maar hechte groep vrienden om zich heen. Samen delen ze interesses en maken ze mooie herinneringen. Kortom, Jack leidt een rijk en gevarieerd leven waarin hij zich gelukkig prijst.

Jack is niet alleen een bedreven klusser en actieve levensgenieter, maar hij heeft ook zijn eigen kookrituelen. Hoewel hij dagelijks zelf achter het fornuis staat, omdat het moet, geeft hij de voorkeur aan het aanschuiven bij anderen of het ontdekken van nieuwe eetgelegenheden. De sociale aspecten van maaltijden delen met anderen, spreken hem meer aan dan het zelf koken.

Wat betreft vakanties is Jack avontuurlijk en divers in zijn keuzes. Zijn reizen variëren van zonovergoten vakanties tot roadtrips, zowel in de zomer als in de winter. Hij waardeert de verschillende seizoenen en laat zich graag verrassen door nieuwe bestemmingen en ervaringen.

Jack staat bekend om zijn nuchtere kijk op het leven. Spirituele gedachten hebben geen plaats in zijn wereld; voor hem is ‘doe maar gewoon’ het devies. Hij is een man van weinig woorden, maar is zich ervan bewust, dat hij soms gevoelens meer moet uitspreken. Genieten staat bovenaan zijn prioriteitenlijst, en daarom vermijdt hij confrontaties liever. Jack koestert de eenvoud van het leven en zoekt naar vreugde in de kleine en alledaagse momenten.

Hij is op zoek naar een rustige, maar energieke, naturelle, stabiele, nuchtere vrouw, die net als hij graag actief bezig is in de natuur. Samen erop uit wil trekken om nog vele mooie plekken te ontdekken.

Doe maar gewoon is al gek genoeg!

Wil jij Jack – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan