Wat is een goed bureau voor exclusieve relatiebemiddeling?

Hier delen wij zes punten waar je op kan letten bij de keuze voor een goed relatiebureau.

Sfeerafbeelding - Teamfoto Toekomst Relatiebemiddeling

Wat is een goed bureau voor exclusieve relatiebemiddeling?

 

Voor singles die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie, kan de zoektocht naar een geschikte partner een uitdagende reis zijn. Bij Toekomst Relatie begrijpen we dit als geen ander.

In de hedendaagse datingwereld zijn digitale apps en -websites dominant. Tegelijkertijd groeit het bewustzijn over relatiebemiddeling, mede dankzij programma’s zoals Married At First Sight. Hoewel dit bewustzijn positief is, zien we ook een toename van het aantal relatiebureaus die soms niet aan de gewenste kwaliteitseisen voldoen.

 • Wat maakt een relatiebureau tot een exclusief, kwalitatief en doeltreffend bureau?
 • Wat is een goede prijs-kwaliteitverhouding?
 • Welke factoren moet je overwegen als je een serieuze aanpak verkiest en serieuze kandidaten wilt ontmoeten die aansluiten bij jouw levensvisie?

Hier delen we zes belangrijke aandachtspunten om te overwegen wanneer je verschillende exclusieve relatiebureaus met elkaar vergelijkt:

 1. Ervaring en deskundigheid
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Partner Search betekent exclusieve relatiebemiddeling
 4. Begeleiding en coaching
 5. Goede prijs en kwaliteit verhouding
 6. Geduld en realisme

1. Ervaring en deskundigheid – Selecteer een relatiebemiddelingsbureau met expertise in jouw doelgroep

Een exclusief relatiebureau behoort uiteraard een kwalitatief relatiebureau te zijn, wat beschikt over jarenlange ervaring en deskundigheid in het matchen van mensen. Mensen die binnen jouw doelgroep vallen, denk aan leeftijd, achtergrond en opleidingsniveau.  Een kwalitatief en exclusief relatiebureau begrijpt de specifieke uitdagingen die gepaard gaan met verschillende leeftijdsgroepen.

Bij Toekomst Relatie richten we ons bijvoorbeeld specifiek op hoogopgeleide singles tussen de 55 en 75 jaar.

Ze hebben een bewezen ervaring met tot stand brengen van nieuwe relaties. Een bureau met veel gelukkige koppels en tevreden klanten is vaak een indicatie van hun ervaring en deskundigheid.  Vanwege privacy redenen willen niet alle leden met hun naam worden vermeld, maar gelukkig hebben we enkele leden bereid gevonden om via video te delen hoe blij ze zijn.

 

2. Persoonlijke aandacht is cruciaal bij exclusieve relatiebemiddeling

Een waardevol aspect van samenwerken met een relatiebureau is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Een goede bemiddelaar wil jou als individu echt leren kennen, omdat dit de basis vormt voor betekenisvolle matches die verder gaan dan oppervlakkige criteria.

Bij Toekomst Relatie hebben we een doordachte aanpak ontwikkeld en streven we naar de kern van wat je wilt delen met je toekomstige partner.

We stellen vragen als: wie ben je als persoon? Wat heeft je gevormd? Welke waarden zijn essentieel voor jou in een relatie, en welke persoonlijkheidskenmerken zijn minder belangrijk?

We voeren een persoonlijke intakegesprek bij jou thuis om een sterke band tussen jou en je matchmaker te creëren. Gedurende het proces blijven de communicatielijnen kort en persoonlijk, waardoor we elkaar steeds beter leren kennen. Een aspect dat soms ontbreekt bij andere bureaus die slechts een korte e-mail sturen.

 

3. Partner Search betekent exclusieve relatiebemiddeling

Het is essentieel om goed te begrijpen hoe matches tot stand komen. Er is een significant verschil tussen relatiebemiddeling en Personal Partner Search (een exclusieve vorm van relatiebemiddeling). Relatiebureaus vertrouwen voornamelijk op hun eigen database, wat beperkte opties biedt. Personal Partner Search omvat daarentegen op maat gemaakte externe zoekopdrachten via advertenties en netwerken. Dit is een diepgaande aanpak waarbij advertentiekosten hoog kunnen oplopen, daarom is het belangrijk de voorwaarden nauwlettend te bekijken.

Bij Toekomst Relatie combineren we met succes een uitgebreide interne database met een exclusief en op maat gemaakte Partner Search. We streven naar volledige transparantie en er zijn geen verborgen kosten. We matchen je niet alleen met iemand die op papier past, maar iemand die ook aansluit bij je levensstijl, relatiewaarden en levensfase. Bij ons maken we alleen een match als we er volledig achter staan, zonder loze maandelijkse matchgaranties.

 

4. Begeleiding en coaching maken exclusieve relatiebemiddeling compleet

In onze dynamische maatschappij is het cruciaal om te reflecteren op wat echt telt in een toekomstige relatie. Een exclusief relatiebureau biedt naast relatiebemiddeling tevens begeleiding en coaching. Of je nu je partner na een lang huwelijk hebt verloren, een scheiding hebt doorgemaakt na een lange relatie, of simpelweg verlangt naar een nieuwe liefde, bij Toekomst Relatiebemiddeling werk je nauw samen met jouw matchmaker en onze datingcoach. We begeleiden je door persoonlijke gesprekken, reflectie en uitgebreide evaluatie om ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf kunt zijn in jouw zoektocht naar een serieuze relatie. Meer informatie over onze datingcoaching vind je hier.

 

5. Kosten bij exclusieve relatiebureaus liggen tussen 3.500 en 30.000 euro

Een betrouwbaar relatiebureau kenmerkt zich door transparantie met betrekking tot de kosten, die helder uiteengezet zijn op hun website. De tarieven dienen te zijn gebaseerd op duidelijk gedefinieerde criteria. Gezien de grote variabiliteit in prijzen en het tijdrovende karakter van het onderzoeken en opvragen van deze kosten, hebben we een overzicht van tarieven op onze website beschikbaar gesteld.

 

6. Geduld en realisme

Het vinden van een geschikte levenspartner, zelfs met de assistentie van een relatiebemiddelingsbureau, is een proces dat tijd en toewijding vereist. Het grondig beoordelen van potentiële matches vraagt om geduld en dit aspect mag niet over het hoofd worden gezien. In dit opzicht rijst vaak de vraag naar de geschiktheid van matchtrajecten die slechts 3 tot 6 maanden duren. Onze benadering omvat echter een volledig jaar, zodat onze leden de benodigde tijd hebben om hun potentiële partner op een diepgaande manier te leren kennen en te bepalen of er werkelijk compatibiliteit is.

Een exclusief relatiebureau herken je aan…

 1. Ervaring en deskundigheid
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Maatwerk in matches
 4. Begeleiding en coaching
 5. Goede prijs en kwaliteit verhouding
 6. Geduld en realisme

 

Een goed relatiebemiddelingsbureau is een expert in jouw doelgroep en kan je helpen die speciale persoon te vinden om een liefdevolle en duurzame relatie op te bouwen. Iemand met wie je kunt genieten van deze prachtige levensfase waarin je je bevindt.

Iemand die echt goed bij jou past. Ja, een exclusief relatiebureau vergt een investering, maar het is een investering in je eigen geluk en welzijn. En wanneer je die partner hebt gevonden die echt bij je past, is het elke cent dubbel en dwars waard!

Werkwijze van onze exclusieve relatiebemiddeling

Met onze expertise, begeleiding en een uitgebreid datingprogramma (inclusief coaching en styling) gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe liefde. Dat is wat ons specialist maakt in persoonlijke matchmaking voor 55 plus singles. Waarom genoegen nemen met minder als je kunt kiezen voor een exclusieve benadering?

1
Vrijblijvende kennismaking en uitgebreid interview

Maak kennis met ons via een informeel gesprek en diepgaand interview.

2
Samen zoeken we jouw nieuwe partner

Laten we samen jouw ideale partner vinden, met onze ondersteuning en expertise.

3
Persoonlijke dating coaching. Je staat er niet alleen voor.

Profiteer van persoonlijke dating coaching. Je staat er niet alleen voor in dit avontuur.

Matchmakers overleggen

Investeer in jouw eigen geluk en verspil geen kostbare tijd

Zet nu de eerste stap naar een liefdevolle en duurzame relatie en neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan