Specialist in persoonlijke relatiebemiddeling

Slechte ervaringen met datingsites? Schakel een persoonlijk datingbureau in. Bij Toekomstrelatie draait relatiebemiddeling om persoonlijke ontmoetingen in plaats van anoniem contact via de chat. Wij kennen onze leden persoonlijk en daarom is de kans dat wij voor jou de ware vinden vele malen groter dan bij standaard datingsites.

Waarom kiezen voor persoonlijke relatiebemiddeling?

Een datingsite lijkt een goedkope optie om liefde te zoeken, maar vaak moet je veel betalen om écht contact te kunnen leggen met de ander. Daarnaast kom je op datingsites vaak profielen tegen van mensen die zich anders voordoen dan wie ze werkelijk zijn.

Bij persoonlijke relatiebemiddeling is de slagingskans vele malen groter, omdat je na een zorgvuldig gemaakte match elkaar meteen in het echt ontmoet. En bij een échte ontmoeting voel je vaak meteen of er een klik is.

Met persoonlijke relatiebemiddeling zorgt Toekomstrelatie voor een betrouwbare match, zodat jij snel jouw ware liefde vindt.

Persoonlijke relatiebemiddeling: onze aanpak

Voor een intakegesprek komt onze consulente persoonlijk bij je thuis langs. Tijdens een diepte-interview maken we uitgebreid kennis met je en worden je wensen goed in kaart gebracht. Wij,  de consulenten, beschikken over een ruime dosis mensenkennis en voelen dus goed aan wat bij jou past en waar je naar op zoek bent.

Wij kennen onze leden goed

Wanneer we voor jou naar een partner op zoek gaan, komt onze grote database van leden goed van pas. Wij maken van iedereen een persoonsbeschrijving waardoor we een goede indruk krijgen van iemands karakter, uiterlijk, manier van leven en zijn of haar beeld van een nieuwe relatie. De zoektocht naar ware liefde wordt hierdoor een stuk gerichter, wat de succesfactor verhoogt.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met alle persoonsgegevens, zodat de privacy van onze leden wordt gewaarborgd.

Jouw persoonlijke consulente

Bij Toekomst Relatiebemiddeling heb je jouw eigen consulente die de tijd voor je neemt en zorgvuldig voor je aan de slag gaat. Zij doet de intake, maakt jouw persoonsbeschrijving en geeft je graag advies en tips rondom het daten. Zij blijft jouw persoonlijk aanspreekpunt en je kunt altijd bij haar terecht voor vragen.

Succesverhaal van Joke en Wim

Dat onze werkwijze van persoonlijke relatiebemiddeling goed werkt, dat blijkt uit de verschillende succesverhalen die wij bij Toekomstrelatie gehoord hebben. Zo hebben ook Wim en Joke elkaar gevonden via onze persoonlijke aanpak.

Wim (73)

“Als weduwnaar heb ik een goed leven, ik ben actief en financieel onafhankelijk. Mijn dochter heeft me aangemeld bij Toekomstrelatie, omdat ze zag dat ik te veel alleen zat. Het was heel spannend om ineens vrouwen te gaan ontmoeten maar met de persoonlijke begeleiding van Toekomstrelatie voelde ik me een stuk zekerder. Met Joke had ik direct een klik. We zien elkaar geregeld, reizen samen en zijn zelfs op dansles gegaan. We genieten!”

Joke (69)

“Ik ben al negen jaar weduwe maar toen mijn pensioen in zicht kwam bedacht ik me dat ik toch niet langer alleen door het leven wilde gaan. Ik miste een maatje. Van Wim word ik blij. Wij zijn echt gelukkig!”

Ook persoonlijk bemiddeld worden met je ware liefde?

Heb je genoeg van anonieme datingsites die je steeds weer misleiden? Bij Toekomstrelatie maak je kennis met betrouwbare échte mensen. Wil je net zoals Wim en Joke de liefde vinden en weer samen gelukkig zijn? Met onze individuele benadering helpen wij je graag verder bij je zoektocht naar een duurzame relatie.

Neem via het formulier in de rechter kolom contact op zodat we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in kunnen plannen.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×