Blog
10 maart 2023

Anton stelt zich voor

Geschreven door Anton de Kort

Ik ben van mening dat een gelukkige relatie de basis vormt van een gelukkig leven. Echter, het is zeker niet makkelijk om op wat latere leeftijd een nieuwe partner te vinden. Dat heb ik zelf ook ervaren.

Bijna 66, de leeftijd waarop mensen vroeger naar een bejaardenhuis gingen. Wat zijn de tijden veranderd! Ik voel me zeker geen jonge god, maar wil vooral actief aan de maatschappij deelnemen en mezelf blijven ontwikkelen.

Vijftien jaar geleden ben ik gescheiden. Na vijf jaar als single door het leven te zijn gegaan, zoekend naar wat ik eigenlijk wilde, met talloze teleurstellende dates via online dating, vond ik mijn grote liefde Andra. Met haar ben ik al vele jaren heel gelukkig. Andra is matchmaker bij Toekomst Relatiebemiddeling.

 

Samen vormen we een groot gezin met onze zelfstandig wonende kinderen, hun partners en kleinkinderen.

 

Zelf heb ik altijd met veel plezier gewerkt bij een internationaal bedrijf, waar ik veel heb gereisd en verschillende landen en culturen heb leren kennen. Tijdens mijn werk, ontdekte ik steeds meer dat ik een echte verbinder en netwerker ben. Ik luisterde naar de verhalen van mensen, hun ideeën, hun toekomstvisie, en zette me in om met hen mee te denken, plannen te maken en hen met elkaar in contact te brengen.

Al jaren ben ik zijdelings via Andra betrokken bij het reilen en zeilen van Toekomst Relatie. Samen met Paula Vogelzang zijn we tot de conclusie gekomen, dat mijn kwaliteiten goed van pas komen bij het verbeteren van de kwaliteit van Toekomst Relatie. Als allround externe adviseur zet ik me in voor de succesvolle werkwijze van Toekomst Relatie.

De persoonlijke aanpak werkt fantastisch, juist voor mensen die, net als ik, veel levenservaring hebben opgedaan.

 

085 130 6965   info@toekomstrelatie.nl

Geschreven door Anton de Kort

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan