58 jaar
Zeeland/Brabant

Ontmoet Eva

ondernemend afwachtend
actief passief
humor diepgang

Eva, 58 jr. Een trotse Zeeuwse, met een ondernemend hart en een passie voor haar provincie.
Is een open boek en echt geen gesloten Zeeuwse oester.

Ze is gescheiden, maar heeft een rijk leven vol liefde voor haar 2 volwassen kinderen, haar familie en vrienden.
Ze komt uit een familie bestaande uit hardwerkende ondernemers. Zelf heeft ze haar ondernemerszin wel bewezen in het verleden. Tegenwoordig zet ze zich met hart en ziel in voor de omgevingspolitiek, toerisme en horeca. Haar sociale karakter maakt haar een goede netwerker. Mensen weten haar altijd weer te vinden om even te sparren.

Eva besteedt haar vrije tijd graag aan haar vrienden en familie. Samen wat wandelen, fietsen of varen liefst in combinatie met een gezellig terras en/of restaurant met heerlijk eten van goede kwaliteit en een goed glas wijn. Ze is graag onder de mensen en danst graag op swingende muziek.
Eva sport 2x in de week, maar noemt zichzelf niet echt sportief. Ze is niet iemand die constant “aan ”staat en actief moet zijn. Soms is niets doen ook heel fijn.
Op vakantie geniet ze het liefste van een luxe zon vakantie zonder poeha.

Eva is trouw, loyaal, gastvrij en zorgzaam. Een gezellige, oplossingsgerichte stabiele persoonlijkheid. Staat altijd klaar voor de medemens.

Eva “viert” het leven elke dag. Ze geniet van haar hechte band met haar vrienden en familie. Een bourgondische levensstijl hoort daar zeker bij.

Als Eva even wegdroomt  over haar “DROOMMAN” in de toekomst………………………

Op vrijdagmiddag komt hij binnen ziet er verzorgd uit met zijn stoere donkerblauwe trui. Jeetje die man staat ook alles! Van pak tot casual. Hij is lang en breed en heeft een vriendelijke uitstraling.

Hij is duidelijk blij mij te zien en dat is wederzijds. Hij heeft als verrassing gezellig een flesje wijn meegenomen. We gaan gezellig borrelen, ik heb gezorgd voor lekkere hapjes en een soepje. Tijdens het borrelen praten we over van alles en nog wat. Van persoonlijke tot bijvoorbeeld politieke en zakelijke onderwerpen of gebeurtenissen in de wereld. We luisteren naar elkaar en zijn in elkaar geïnteresseerd en respecteren elkaars mening maar we gaan een gezonde discussie niet uit de weg. Ook lachen we vaak we snappen elkaars humor.
Daarna lekker wat wandelen of samen op de bank. Net waar we zin in hebben.

Zaterdagochtend ontbijten en daarna gaat ieder zijns weegs. Hij gaat bij zijn dochter klussen en ik ga even bij mijn moeder op bezoek. ’s Avonds gaan we gezellig ergens samen eten met vrienden op “chique” en sluiten af bij hem thuis, zodat we zondag samen wat in en om zijn huis bezig kunnen zijn. Na afloop nog even varen met de sloep.
Beiden vinden het leuk de ander te verrassen en nemen ieder initiatief daarin. Uit eten, naar het theater, een stedentrip, maar ook met een heerlijk hapje en drankje thuis genieten. Graag gaan we samen op luxe zon vakantie. Als hij op wintersport wil, ga ik gezellig mee om daar te wandelen en te genieten van de natuur.

Beiden hebben een fijn sociaal netwerk, maar willen ook gezellig samen zijn. Elkaar de ruimte gunnen in vertrouwen is belangrijk.
Onze kinderen zijn enorm belangrijk, we begrijpen van elkaar dat we er altijd voor hun zijn mocht dat nodig zijn.

Ben jij die Bourgondische man die met Eva wil proosten op een mooie toekomst samen?

 

 

Wil jij Eva graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan