73 jaar
Eindhoven

Ontmoet Pieter

diepgang luchtig
dorp stad
sociaal einzelgänger

Pieter is een man vol levenslust. Zijn hart straalt warmte en vriendelijkheid uit. Als je hem ontmoet, word je meteen getroffen door zijn opgewekte persoonlijkheid en warme aard. Hij is aangenaam in omgang, altijd bereid om anderen te helpen en te luisteren naar wat ze te zeggen hebben.

Met zijn slanke gestalte en jeugdige geest lijkt Pieter de tand des tijds te tarten. Hij kleedt zich casual maar verzorgd en heeft altijd een levendige blik in zijn ogen. Pieter is een weduwnaar, maar zijn hart is nog steeds gevuld met liefde voor zijn kinderen en kleinkinderen. Hij is loyaal aan zijn vrienden en familie, altijd bereid om een helpende hand te bieden.

Pieter is een echte doener, een man met twee rechterhanden. Hij is graag bezig, en zijn huis en tuin zijn zijn trots en vreugde. Zijn wandelingen in de natuur geven hem rust en inspiratie, en hij fietst regelmatig om de wereld om hem heen te verkennen. In zijn vrije tijd leest hij graag, vooral artikelen uit de NRC, ED, Elsevier en geschiedenismagazines. Hij is een man met brede interesses, gevoed door zijn diepgaande kennis van geschiedenis en filosofie.

Pieter werkt graag met jonge mensen, die hem inspireren met hun levensenergie en frisse ideeën. Als voormalig leidinggevende in een technische organisatie begrijpt hij het belang van mentor zijn voor de volgende generatie.

Maar ondanks zijn rijke leven, mist Pieter een lieve vrouw in zijn leven. Hij verlangt naar de warmte van een liefdevolle relatie, de gesprekken aan de keukentafel, en een knuffel bij thuiskomst.

Hij zou graag een slimme, actieve dame met een warm hart ontmoeten. Ze is vrolijk, actief,  en niet te lang. Humor gekoppeld aan intelligentie is voor hem belangrijk.
Samen de vreugde van het  leven delen en elkaar verrijken.

Pieter droomt ervan om een vrouw te ontmoeten die zijn passie voor het leven deelt.

Wil jij Pieter graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan